- Det er en SIGAR!

Stella Mwangi avblåser cannabis-spekulasjonene.

VANLIG TOBAKK: Stella Mwangi på omslaget av sin nye singel «Bad As I Wanna Be», som blir lansert 29. juni.
VANLIG TOBAKK: Stella Mwangi på omslaget av sin nye singel «Bad As I Wanna Be», som blir lansert 29. juni.Vis mer

(Dagbladet): På coveret til sin nye singel «Bad As I Wanna Be», figurerer Stella Mwangi med døsige øyne mens hun inhalerer det som kan se ut som en cannabis-sigarett. Hun har selv lagt ut bildet i sosiale medier, hvor hun skriver:

«Fortell dem at jeg er så slem som jeg har lyst å være».

Nå er Stella lei av diskusjonen om hvorvidt hun røyker marihuana på omslagsbildet. På mikrobloggtjenesten Twitter skriver hun:

- Det er en SIGAR!!! 

- Fått kritikk Flere har utvist misnøye med Stellas nye image.

- Det er ikke veldig heldig av henne å bruke cannabis som markedsføring, sa Adrian Farner Rogne, leder i ungdomsorganisasjonen Juvente - som jobber med ruspolitikk og forbygging.

Singelen er første smakebit på et album som kommer seinere i år. Organisasjonen Ungdom mot narkotika skriver til Dagbladet på onsdag at «det er uheldig at hun promoterer seg på denne måten, men tror ikke bildet vil appellere til målgruppa hun prøver å nå».

- Det er trist at Mwangi ikke her bruker sin popularitet hos barn og ungdom til å bygge opp under dem. Hun framstår med dette bildet som lite gjennomtenkt i hvilke verdier hun ønsker å stå for overfor sine fans, skriver Ungdom mot narkotika i en epost til Dagbladet.

- Det er et flott bilde
- Dette er tatt på en fotoshoot i Kenya, hvor vi ikke var til stede. Vi syns det er et flott bilde, og når folk hører låta, vil de se at coveret passer til musikken, sa head of promotion i EMI, Ida Lyxzén, da hun blir konfrontert med kritikken.

Er dette en sigar?
 Ja, slutt og mas.
 Nei, det ser ut som cannabis.
 Ja, men intensjonen er sikkert at det skal se ut som cannabis.