- Det er et vanvittig press

Eks-modell Vendela Kirsebom Thommessen (34) har forlatt USA til fordel for Norge, men har ikke planer om å legge karrieren på is. Nå er hun klar med bok og planlegger en egen Vendela-kolleksjon med produkter for mor og barn.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Den tidligere supermodellens bok handler om hvordan kvinner kan takle den vanskelige kombinasjonen mor og karrierekvinne.

- Vi skal være sexy, flinke i hjemmet, bra mødre, bra koner og ha en flott karriere i tillegg. Det er ikke nok bare å gå på jobben, du skal i tillegg oppnå noe. Det er et vanvittig press, og det er noe jeg sliter veldig med, sier Vendela og tilføyer:

- I tillegg handler boka litt om hvordan man kan komme i form igjen etter graviditeten. Den blir ganske morsom.

Trivdes ikke

Etter 15 år i USA flyttet Vendela til Oslo i desember, med mannen Olaf Thommessen og døtrene Julie (3) og Hannah (10 mnd.).

- Da vi kjøpte hus her for tre år siden trivdes jeg ikke så bra, jeg hadde nettopp fått baby og følte meg egentlig ganske isolert. Nå liker både jeg og ungene oss kjempegodt her. Men det er litt rart, etter å ha bodd i koffert i så mange år vet du ikke helt hvor du hører hjemme. Jeg er fryktelig rastløs, selv om jeg er blitt bedre etter at jeg fikk barn.

Hjemme på Vinderen har Vendela installert eget kontor, og hun reiser til New York for å pleie karrieren med jevne mellomrom.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer