<strong>STERKE NOVELLER:</strong> Frode Grytten vender tilbake med en sjanger han behersker bedre enn de fleste: Novellen. Foto: Scanpix / Berit Roald
STERKE NOVELLER: Frode Grytten vender tilbake med en sjanger han behersker bedre enn de fleste: Novellen. Foto: Scanpix / Berit Roald Vis mer

Anmeldelse Frode Grytten «Menn som ingen treng»

Det er hardt å være mann. Og det er gjerne kvinner og barn det går ut over

Barske ballader om unyttige menn.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

En av de egenskapene som skiller mennesket fra dyrene, er evnen til å handle mot sine egne interesser. Dette gjelder ikke minst mannen.

Menn er gode på selvdestruksjon. De er barkrakk-helter som drikker og slåss. De lover bot og bedring, men svikter og legger alt øde. Mens kvinner og barn står forvirret tilbake på slagmarken.

Uten arbeid

Slike menn er det lite behov for. De er «menn som ingen treng». Frode Grytten skriver om ti varianter i sin nye bok. I den første historien, «1974», står disse mennene uten arbeid etter at industrien er nedlagt og flyttet utenlands.

Høstkampanje! LES PLUSS TIL ADVENT FOR 1 KRONE

Nyt høsten med alle våre artikler.HØSTKAMPANJE

LES TIL ADVENT

1 kr*

(Fornyes til 249,-/kvartal)

1 UKE

55 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 ÅR

795 kr

(Fornyes til 795,-/år)

  • *Abonnementet fornyes til ordinær pris (249,-/kvartal) etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • Kampanjen gjelder til og med mandag 28.september

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer