- Det er helt tarvelig

Støtter utskjelte Dorthe Skappel.

STØTTER DORTHE: Karen-Marie Ellefsen (t.v) og Aune Sand (t.h) støtter Dorthe Skappel (i midten) etter at hun har blitt hetset for sin jobb som OL-kommentator. Foto: NTB Scanpix / Lars-Eivind Bones / Stellapictures
STØTTER DORTHE: Karen-Marie Ellefsen (t.v) og Aune Sand (t.h) støtter Dorthe Skappel (i midten) etter at hun har blitt hetset for sin jobb som OL-kommentator. Foto: NTB Scanpix / Lars-Eivind Bones / Stellapictures Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I et intervju med Radio Norge tidligere i dag roste Aune Sand Dorthe Skappels innsats som kunstløpkommentator under årets OL.

- Vi har en så flott programleder som Dorthe. Hun har bidratt med glede og optimisme gjennom flere tiår. At hun får så mye kritikk synes jeg er helt tarvelig, sier kunsteren til Radio Norges reporter.

Som et nytt kjærlighetsforhold Han mener at mennesker som trer inn i en ny jobb, fortjener en myk start, og sammenlikner det hele med et nytt kjærlighetsforhold.

- Gi mennesker en myk start når de går over i et annet terreng. Det er akkurat som i et forhold når en møter en ny kvinne. Da tar det litt tid før det blir ordentlig fyr i peisen, forklarer han.

Videre i intervjuet hedrer han Skappels arbeid for Norges underholdningsbransje opp gjennom årene. Han tror hun vil gjøre en bra jobb videre som OL-kommentator. 

- Det er viktig å gi Dorthe honnøren for det fantastiske talentet hun har. Jeg tror hun kommer til å fortsette å levere fantastiske reportasjer under OL, avslutter han.

- Innmari kjipt Sportsanker og tidligere OL-kommentator Karen-Marie Ellefsen støtter også Dorthe Skappel etter kritikkene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer