Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

- Det er helt tarvelig

Støtter utskjelte Dorthe Skappel.

STØTTER DORTHE: Karen-Marie Ellefsen (t.v) og Aune Sand (t.h) støtter Dorthe Skappel (i midten) etter at hun har blitt hetset for sin jobb som OL-kommentator. Foto: NTB Scanpix / Lars-Eivind Bones / Stellapictures
STØTTER DORTHE: Karen-Marie Ellefsen (t.v) og Aune Sand (t.h) støtter Dorthe Skappel (i midten) etter at hun har blitt hetset for sin jobb som OL-kommentator. Foto: NTB Scanpix / Lars-Eivind Bones / Stellapictures Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): I et intervju med Radio Norge tidligere i dag roste Aune Sand Dorthe Skappels innsats som kunstløpkommentator under årets OL.

- Vi har en så flott programleder som Dorthe. Hun har bidratt med glede og optimisme gjennom flere tiår. At hun får så mye kritikk synes jeg er helt tarvelig, sier kunsteren til Radio Norges reporter.

Som et nytt kjærlighetsforhold Han mener at mennesker som trer inn i en ny jobb, fortjener en myk start, og sammenlikner det hele med et nytt kjærlighetsforhold.

- Gi mennesker en myk start når de går over i et annet terreng. Det er akkurat som i et forhold når en møter en ny kvinne. Da tar det litt tid før det blir ordentlig fyr i peisen, forklarer han.

Videre i intervjuet hedrer han Skappels arbeid for Norges underholdningsbransje opp gjennom årene. Han tror hun vil gjøre en bra jobb videre som OL-kommentator. 

FÅR STØTTE: Både Aune Sand og Karen-Marie Ellefsen mener det er leit at Dorthe Skappel får kritikker for sin jobb som OL-kommentator.
Foto: Agnete Brun/Dagbladet Magasinet.
FÅR STØTTE: Både Aune Sand og Karen-Marie Ellefsen mener det er leit at Dorthe Skappel får kritikker for sin jobb som OL-kommentator. Foto: Agnete Brun/Dagbladet Magasinet. Vis mer

- Det er viktig å gi Dorthe honnøren for det fantastiske talentet hun har. Jeg tror hun kommer til å fortsette å levere fantastiske reportasjer under OL, avslutter han.

- Innmari kjipt Sportsanker og tidligere OL-kommentator Karen-Marie Ellefsen støtter også Dorthe Skappel etter kritikkene.

- Det går over alle støvleskaft, og det er utrolig at folk tror de kan si hva som helst om oss fordi vi er på tv, sier Ellefsen til Dagbladet.

Hun sammenlikner medienes oppslag rundt kritikken nærmest som en heksejakt og mobbing. Selv har hun fått kritikker for sin jobb som OL-kommentator, og har enorm sympati for Skappel.

- Jeg har full sympati med Dorthe, og blir trist på hennes vegne for at hun opplever dette. Hun er en flott dame, og det er flott at hun har tatt på seg jobben. Mitt råd er at hun ikke må la seg knekke av kritkken som har kommet, og at hun bare står på. Det er innmari kjipt, og ikke noe moro å få slike kritikker, sier Ellefsen støttende.

STØTTER DORTHE SKAPPEL: Kunster Aune Sand mener at folk burde gi Dorthe Skappel en mildere start som OL-kommentator. Foto: Benjamin A. Ward / Dagbladet
STØTTER DORTHE SKAPPEL: Kunster Aune Sand mener at folk burde gi Dorthe Skappel en mildere start som OL-kommentator. Foto: Benjamin A. Ward / Dagbladet Vis mer

Hun er smertelig klar over at ikke alle kan like deg i tv-bransjen, og at en må tåle konstruktiv kritikk, men mener at når det nærmest blir debatt på sosiale medier, med ufine kommentarer, så har det gått for langt.

HAR SELV FÅTT KRTIKK: Karen-Marie Ellefsen har selv mottatt negative kritikker etter å ha kommentert under OL. Hun råder Dorthe Skappel i å bare stå på med jobben hun gjør. Foto: Nina Hansen / Dagbladet
HAR SELV FÅTT KRTIKK: Karen-Marie Ellefsen har selv mottatt negative kritikker etter å ha kommentert under OL. Hun råder Dorthe Skappel i å bare stå på med jobben hun gjør. Foto: Nina Hansen / Dagbladet Vis mer
Hele Norges coronakart