Du leser nå Dagbladet Pluss

Hanne Sørvaag flytter til USA

- Det er ikke meningen at alt skal være lyst og lett. Det er både sol og måne i livet

Hanne Sørvaag (36) måtte legge om livet. 

NY INNSTILLING: Hanne Sørvaag snakker åpenhjertig om hvordan hun har hatt det de siste årene. Nå mener hun å ha funnet en ny vei i livet, og forsøker å leve etter den.
NY INNSTILLING: Hanne Sørvaag snakker åpenhjertig om hvordan hun har hatt det de siste årene. Nå mener hun å ha funnet en ny vei i livet, og forsøker å leve etter den.Vis mer

- Jeg har kommet til en fantastisk erkjennelse om at det ikke er meningen at alt skal være lyst og lett. Det er både sol og måne i livet, sier Hanne Sørvaag.

Det er en strålende blid artist som møter Dagbladet i hjemmet sitt i Oslo. Hun virker lett til sinns og snakker energisk. Sørvaag, skaperen av sanger som «Days That End With Y», «My Heart is Yours» og «Brief and Beautiful», og vinner av TV-konkurransen «Skal vi danse» i 2012, har alltid hatt mange jern i ilden.

Men etter mentorrollen i «The Voice» i 2015 og studioalbumet «The Featuring» i april i år, har det vært ganske stille fra artisten og låtskriveren som tidligere har laget hits til både inn- og utland. I august dukket et kryptisk innlegg opp på bloggen hennes: «I’m leaving today. Og det er ikke sikkert jeg kommer tilbake (...) Nå får det være nok med stalkere og galne ekser og lurendreiersamarbeidspartnere.»

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

6 MÅNEDER*

UT ÅRET

60 kr

(0,33 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER* 60 kr per 6 måneder. 0,33 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (449 kr/6 månader) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 MÅNED*

PRØVEPERIODE

1 kr

(0,03 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED* 1 kr per 1 måned. 0,03 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (99 kr/måned) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 UKE

55 kr

(7,86 kr per dag)

KJØP 1 UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE 55 kr per uke. 7,86 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,76 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,76 kr per dag.

Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (449,-/6 måneder; 99,-/måned)
  • Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.