- Det er ikke morsomt å bli tafset på i skrittet

Mariann «Surferosa» Thomassens møter med mannlige publikummere har ikke vært udelt positive.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Vi stilte et knippe framtredende kvinner noen spørsmål knyttet til likestilling, 8. mars.

Hva engasjerer? Hva er din kampsak? Hva er viktig for deg? Hva er din verste opplevelse, jobb og privat? er spørsmål vi stilte.

Anne B. Ragde, forfatter: - Har aldri feiret 8. mars fordi jeg aldri har sett det som noen ulempe å være kvinne. Har utelukkende sett fordelene!! Har aldri følt meg trakassert eller nedvurdert på bakgrunn av mitt kjønn. Jeg har alltid gjort mitt beste, både privat og profesjonelt, visst hva jeg er verdt og forlangt og forventet uttelling i henhold til det.

Rene ord for penga, det, Anne.

Viktoria Winge, skuespiller og musiker: - Hva engasjerer deg?- Akkurat på 8. mars i år slipper bandet mitt Moviestar singelen «Fireball» som er dedikert alle som opplever vold i nære relasjoner. Det er ikke greit å slå de man såkalt «elsker». Slår man, så er det ikke kjærlighet. Da er det noe helt annet. Det er bare så dumt at de som lar seg slå også tror at det er en del av en naturlig kjærlighetsformiddling. At de tror de fortjener det. Det er trist.

- Hva er din kampsak? - Denne singelen er faktisk min kampsak i år. Vi er i gang med å skaffe penger via Kickstarter til en musikkvideo ressigert av Johanna Raita. Som belyser temaet på en estetisk og respektfull måte. Målet er å få et overskudd etter produksjonskostnadene på fundraising da skal doneres tilbake til veldedige voldsofferstiftelser.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer