- Det er ikke popstjernestatus å være værdame

Isabella Martinsen (31) har fått ny jobb. Nå skal hun jobbe med eksmannen.

VENDEPUNKTET:  - Tiden er kommet for å gjøre noe nytt. Jeg kjenner jeg er klar for nye utfordringer og de kommer ikke hvis en ikke tar dem. Når ting begynner å gå på automatikk er det på tide å gjøre noe nytt. Foto: Nina Hansen / Dagbladet
VENDEPUNKTET: - Tiden er kommet for å gjøre noe nytt. Jeg kjenner jeg er klar for nye utfordringer og de kommer ikke hvis en ikke tar dem. Når ting begynner å gå på automatikk er det på tide å gjøre noe nytt. Foto: Nina Hansen / DagbladetVis mer

Hun har fått tilbud om programlederjobb og om å være med i reklamefilmer.

Tilbudene mangler ikke for Isabella Martinsen (31), som nyttårsaften hadde sin aller siste sending som værpresentatør på TV 2. Etter ti år i kanalen takket den populære værdamen for seg.

På facebook strømmer det på med meldinger fra seere som savner henne på skjermen og ønsker henne lykke til videre.

Men Isabella Martinsen har ikke dårlig tid. Hun har ikke takket ja til noen jobbtilbud ennå. Foruten om ett.

- Jeg skal jobbe for eksmannen min. Han begynner snart på et filmprosjekt, der jeg har fått jobben med å ta stillbildene, sier Isabella Martinsen, som ved siden av jobben i TV 2 har studert foto og journalistikk.

- Han er en av mine beste venner. Vi har vår nydelige datter sammen og sees ofte, sier Martinsen om eksmannen Finn-Erik Rognan.

- Blir ikke kjæresten din sjalu når dere skal jobbe så tett sammen?

- Nei, han er bare glad for at det kommer penger i kassa han, og for at jeg får jobbe med det jeg vil. Jeg kunne aldri vært sammen med en sjalu fyr.

På kjærlighetstur Nå skal hun konsentrere seg om foto og satse fullt og helt på sin største interesse.

På fredag åpner hun sin første fotoutstilling i Nordahl Bruns gate i Oslo.

- Det er et samarbeid med flere andre fotografer. Jeg er spent på mottakelsen. Det er alltid litt nervepirrende å skulle vise fram noe så personlig som en har jobbet mye med.

Deretter skal hun løpe rundt med sitt Nikon D200-kamera i Mexico. I mars drar hun, datteren Filipa på seks år og kjæresten Magnus Due-Tønnessen på en to måneders reise til guacamolens hjemland.

- Magnus er en skikkelig energibunt. Og det er akkurat det jeg trenger. Selv er jeg ganske bedagelig, så vi er en god kombinasjon. Det har i hvert fall fungert veldig bra så langt.

- Det høres ut som en skikkelig kjærlighetsreise?

- Eller en dannelsesreise kan man også kalle det, sier Isabella og ler.

- Magnus har tidligere sagt til Dagbladet at han ønsker seg barn med deg, når blir det en realitet?

- Vi tar et halvår av gangen. Er vi like lykkelige når vi kommer hjem fra ferieturen vår, er det ikke umulig. Men vi har det ikke travelt altså. Det er godt å bare være kjærester også.

- Deilig å ikke være på tv Hun er en av Norges mest søkte kvinner på nett. I desember ble hun kåret til Norges mest sexy kvinne av bladet Manns lesere.

Men til tross for at hun bærer tittelen Norges mest sexy kvinne, viser hun påfallende lite divanykker.

- Det er selvfølgelig veldig hyggelig, men det er ikke noe jeg forholder meg til. Jeg går ikke rundt og føler meg sexy. Jeg har tatt vare på bladet, og gjemmer det. Det skal bli gøy å vise det til barnebarna mine en dag, sier hun.

Selv om hun i likhet med andre profilerte kvinner opplever at noen menn kan bli mer innpåslitne enn andre, synes hun det er uproblematisk å bli gjenkjent.

- Det er ikke popstjernestatus å være værdame altså. Folk er stort sett hyggelige, sier den tidligere værdama som liker sin nye hverdag. Nå står hun ikke lenger opp for å pendle til Bergen.

- Jeg har ikke felt noen tårer. Det har vært veldig gøy, og det er så klart vedmodig at epoken over. Samtidig er det veldig ok å ikke være på tv hele tiden også.

- Hva drømmer du om?
- Å finne en perfekt balanse i hverdagen som utfordrer og engasjerer, som gjør at jeg føler meg tilfreds - og dermed også av og til kan kjenne et snev av lykkerus.

FORELSKET: Isabella Martinsen er sammen med den tre år yngre reklamemannen Magnus Due-Tønnessen. De bor sammen i Oslo og gleder seg over mer tid til hverandre nå som Martinsen slipper pendlingen til Bergen. I mars drar de på en to måneders kjærlighetstur til Mexico.
Foto: Nina Hansen / Dagbladet
FORELSKET: Isabella Martinsen er sammen med den tre år yngre reklamemannen Magnus Due-Tønnessen. De bor sammen i Oslo og gleder seg over mer tid til hverandre nå som Martinsen slipper pendlingen til Bergen. I mars drar de på en to måneders kjærlighetstur til Mexico. Foto: Nina Hansen / Dagbladet Vis mer