- Det er ikke «rocket science» å lage en trygg konsert. Dette var hårreisende ræva

Tidligere VG-lista Topp20-arrangør Kristoffer Reinsfelt Arnesen raser mot Bieber-arrangørene.

MED KRITIKK:  Tidligere VG-lista Topp20-prosjektleder, Kristoffer Reinsfelt Arnesen, kritiserer Justin Bieber-arrangementet på Opera-taket.  Til Dagbladet sier han at plateselskapet Universal må ta det hele og fulle ansvaret for gjennomføringen av konserten han mener var «hårreisende ræva». Foto: JON-ARE BERG-JACOBSEN
MED KRITIKK: Tidligere VG-lista Topp20-prosjektleder, Kristoffer Reinsfelt Arnesen, kritiserer Justin Bieber-arrangementet på Opera-taket. Til Dagbladet sier han at plateselskapet Universal må ta det hele og fulle ansvaret for gjennomføringen av konserten han mener var «hårreisende ræva». Foto: JON-ARE BERG-JACOBSEN Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I kjølvannet av Justin Bieber-arrangementet på Opera-taket i Oslo i går, har flere instanser fått kritikk. Et femtitalls jenter fikk småskader som følge av kaoset som oppsto og ble fraktet til legevakta, og byrådsleder i Oslo, Stian Berger Røsland (H), krever nå Bieberoppvask.

Sterk kritikk Tidligere VG-lista Topp20-prosjektleder, Kristoffer Reinsfelt Arnesen, kritiserer Justin Bieber-arrangementet på Opera-taket hvor 5000 personer ble sluppet inn. Det er anslått at 20 000 eleville fans befant seg i området.

Til Dagbladet sier han at plateselskapet Universal må ta det hele og fulle ansvaret for gjennomføringen av konserten.

- Man kan ikke skylde på politiet eller Røde Kors. Det forundrer meg at et så profesjonelt plateselskap, med så lang fartstid, ikke har tatt nok hensyn, sier han, og fortsetter:

- Politiet kan ikke bruke tid og ta ansvar for om arrangørene har skalert riktig og ikke vet hvor mange som kommer. Dette opplever jeg som 110 prosent unødvendig fra arrangørenes side.

Han mener et så dårlig gjennomført arrangement går ut over publikum, som ikke fikk en optimal opplevelse, og foreldre, som vil være betenkte og kanskje ikke lar barna dra på konsert neste gang.  - Det er ikke noe problem å lage en trygg konsert, det er ikke «rocket science». Dette var hårreisende ræva, sier han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer