STEMOR: Anne Kat. Hærland har regi på en forestilling for første gang, med komikerkollega Adam Schjølbergs «Mellom barken og feen» på Latter. Hjemme er hun stemor, og tuller om å bli som i eventyrene. FOTO: Thomas rasmus Skaug / Dagbladet
STEMOR: Anne Kat. Hærland har regi på en forestilling for første gang, med komikerkollega Adam Schjølbergs «Mellom barken og feen» på Latter. Hjemme er hun stemor, og tuller om å bli som i eventyrene. FOTO: Thomas rasmus Skaug / DagbladetVis mer

Anne Kat. Hærland:

- Det er ikke så greit å ha et handikap som ikke synes

Komiker Anne Kat. Hærland opplever ofte at folk både ser rart på henne og tror hun lyver, fordi de ikke kan se at hun har et handikap.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

- Dette er første gang jeg har regi. Det er veldig morsomt! Og jeg har jo stått på en scene selv, så jeg vet hvor sårbar man er der oppe, sier Anne Kat. Hærland (45).

Nå er hun aktuell med regi på komikerkollega Adam Schjølbergs forestilling «Mellom barken og feen», på Latter i Oslo. Hun har bestemt seg for å være en blanding av regissør og psykolog, og en hel heiagjeng for Schjølberg i en og samme person.

Men akkurat i dag er regissørpsykologen litt sliten.

Hun hadde forsinket utdrikningslag i helgen, som hun til slutt fikk tid til etter at hun giftet seg med Kåre Joao Pedersen 19. august. Adam Schjølberg troppet opp med krone og banner, men det nektet Hærland å ha på seg, så Schjølberg endte opp med å ta det på selv.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris: Uke kr 45,- Måned kr 79,- Kvartal kr 199,- År kr 729.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.
  • Abonnementet har ingen bindingstid. Du kan si det opp når som helst.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn