Det er ikke uvanlig at folk begynner å grine under Toris forestillinger

- Noen ganger må ting være ekstremt for å bryte opp den verden vi kjenner, sier performance-kunstner Tori Wrånes (38).

FLYVENDE: Tori Wrånes er en sånn person som kan se over hodet ditt og tenke, der var det mye ledig rom! Det må vi bruke! Foto: SIV JOHANNE SEGLEM
FLYVENDE: Tori Wrånes er en sånn person som kan se over hodet ditt og tenke, der var det mye ledig rom! Det må vi bruke! Foto: SIV JOHANNE SEGLEM Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Bare det å gå i butikken og handle mat … Jeg har nesten glemt hvordan man gjør sånt.

For første gang på svært lenge vet sørlending og kunstner Tori Wrånes (38) hvor hun skal oppholde seg de neste månedene. Det er Oslo, denne våren serverer hun nemlig en storslått performanceinstallasjon i Museet for samtidskunst.

Man bør kanskje kjenne sin besøkelsestid, for hvem vet hvor hun dukker opp neste gang. Etter lyd- og performancekunstneren gikk ut fra kunsthøgskolen i 2009 har hun vært særdeles ettertraktet. Oppdragene har avløst hverandre og sendt henne på noe som likner en evigvarende turné over hele verden.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer