- Det er ingen forandringer i livet mitt

Liv Grete Skjelbreid Poirée mener lite er endret etter samlivsbruddet med Raphael Poirée.

SKAL VISE KOKKEKUNSTER:  Liv Grete Skjelbreid Poirée sier hun eksperimenterer svært lite med mat på hjemmebane, men debuterer likevel i kokkekonkurranse på TV3 til høsten.
Foto: Nina Hansen / Dagbladet
SKAL VISE KOKKEKUNSTER: Liv Grete Skjelbreid Poirée sier hun eksperimenterer svært lite med mat på hjemmebane, men debuterer likevel i kokkekonkurranse på TV3 til høsten. Foto: Nina Hansen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): - Jeg har definitivt vært innblandet i stort sett alle fadesene i programmet. Jeg aner ikke hva jeg holder på med, sier Liv Grete Skjelbreid Poirée.

Den tidligere skiskytterdronninga er aktuell som en av deltakerne i programmet «MasterChef», som har premiere på TV3 mandag. I denne runden av matprogrammet er det norske kjendiser som skal kjempe om å bli Norges nye kokkestjerne. Skjelbreid Poirée sier til Dagbladet at hun ikke er så opptatt av matlaging privat.

- Det blir litt som om jeg skulle satt noen som ikke går på ski ut i løypa og bedt dem å prestere på et høyt nivå. Det hadde jo vært fysisk umulig. Det blir litt på samme måte med meg på kjøkkenet, sier hun.

Tok ut separasjon Programmet startet innspilling i mai, og midtveis i innspillingen kom nyheten om at det profilerte skiskytterparet Liv Grete og Raphael Poirée hadde tatt ut separasjon.

- Det har gått helt fint å være med på ting som dette i denne perioden. Det blir som å gå på jobb, sier hun.

Den populære eks-skiskytteren ønsker ikke å si for mye om samlivsbruddet, men mener at det er få forandringer å spore i livet hennes.

- Det er ingen forandringer i mitt liv nå enn det det var tidligere, og planen framover er å gjøre akkurat det jeg gjør i dag, i hvert fall en god stund, sier hun.

Skjelbreid Poirée bor fremdeles i Hålandsdalen med barna og fyller tida med å være ekspertkommentator i NRK og å holde foredrag og kurs.

- Også har jeg tre barn som skal hit og dit, så det tar litt tid det også, sier hun og ler.

Samtidig som «MasterChef» har premiere på mandag, skal også Liv Gretes eksmann, Raphael Poirée, eksponeres for tv-skjermene. Han er med i NRK-programmet «Hva har du i bagasjen?», som sendes på samme tid. Det syns Liv Grete bare er morsomt.
 
- Jeg skal selvfølgelig se på programmet hans. Det er bare kjempeartig, og det er helt fint med oss, sier hun.

Ingen kjærlighetsplaner Liv Grete har imidlertid ingen tanker om å lete etter kjærligheten på nytt i den nærmeste fremtid.

- Det tenker jeg ikke noe på. Men hadde jeg gjort det, så hadde jeg helt sikkert ikke sagt det heller, sier hun lurt.

Hoveddommer Eyvind Hellstrøm sier til Dagbladet at seerne har både mye underholdning og lærdom i vente i denne runden av «MasterChef».

- Noen har virkelig vist seg å ha skjulte kokketalenter, men det har også vært noen vanvittige fadeser. Uten nevne navn, så var det for eksempel en som silte ut sausen i vasken uten å ha kjele under. Hele sausen forsvant i sluket, sier han og ler.

Liv Grete skal være med i uke fem av programmet. Til mandag er det Triana Iglesias, Sandra Borch, Hans-Erik Dyvik Husby, OnklP, Bjørn Einar Romøren og Einar Tørnqvist som skal i ilden.

- DET NYE PARET: - Dette er det noe paret, fleiper Eyvind Hellstrøm da han tar bilde med Liv Grete Skjelbreid Poirée. Hun er en av de 48 kjendisene som skal bedømmes av hoveddommer Eyvind Hellstrøm i «MasterChef».
Foto: Nina Hansen / Dagbladet
- DET NYE PARET: - Dette er det noe paret, fleiper Eyvind Hellstrøm da han tar bilde med Liv Grete Skjelbreid Poirée. Hun er en av de 48 kjendisene som skal bedømmes av hoveddommer Eyvind Hellstrøm i «MasterChef». Foto: Nina Hansen / Dagbladet Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer