Det er ingenting miserabelt med denne konkurransepremien

Ta «Les Miserables»-quizen og vinn luksustur til Paris og gourmetmiddag i Eiffeltårnet.

(Dagbladet): Lite du kommer til å få lyst på en tur til Paris etter å ha sett nå åtte ganger oscarnominerte filmatiseringen av den klassiske romanen og det globale musikalfenomenet «Les Miserables», med handling lagt til den franske hovedstaden.

Oscarnominert 18. januar kommer Anne Hathaway som fattigjenta Fantine, Hugh Jackman som Valjean og Russell Crowe som politimannen Javert på kino her til lands. Filmen er regissert av mannen som fikk Oscar for «beste film» i 2011 med «Kongens tale». Han kan vinne igjen med «Les Miserables», som også har nominasjoner i kategoriene beste skuespiller og beste kvinnelige birolle.

Historien i filmen utspiller seg i Paris på 1800-tallet, men Paris er blitt enda finere siden den gang. Nå gir Dagbladet deg muligheten til å se det med egne øyne.

Består du vår lille «Les Miserables»-quiz i sidemargen her, er du med i trekninga om en tur for to med overnatting fire netter på et femstjerners hotell i sentrum.

For å være sikker på at du ikke går glipp av den aller mest parisiske turistopplevelsen Paris har å by på, fikser vi en VIP-tur i Eiffeltårnet med gourmetmiddag i restauranten 58 Tour Eiffel. Du får også tusen kroner i lommepenger. Beklager, unger: Begge de reisende må være over atten år.

Dette er konkurransesreglene • Hovedpremien er en reise for to personer med fly tur/retur Paris, inkludert fire netter på et femstjerners hotell i Paris sentrum, VIP-tur i Eiffeltårnet og gourmetmiddag i tårnets restaurant 58 Tour Eiffel, samt 1000 kroner i lommepenger

• De to reisende må være over 18 år.

• Universal Pictures er ansvarlige for premien, og fastsetter endelig tidspunkt for reise og møte.

• For å være med i trekningen må du svare korrekt på alle tre spørsmålene i Dagbladets «Les Miserables»-quiz.

• Deltakerne må ha bostedsadresse i Norge. Vinneren og den andre reisende må sørge for gyldig pass, visum og/eller andre nødvendige reisedokumenter.

• Det er bare lov til å delta én gang per dag.

• Siste konkurransedag er 28. januar.

• Vinneren blir offentliggjort i Dagbladet.