- Det er jeg som har den største utringningen

«Lønsj»-regissør ville ha bilkrasj og sexy damer. Men alt er ikke bare fryd i det stjernespekkede dramaet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Skuespillerne i den premiereklare norske filmen «Lønsj» møtte i dag pressen på Vika kino i Oslo. Etter mye skyfling mellom et stort pressekorps fikk Dagbladet.no til slutt snakke med Pia Tjelta.

Den 30-årige skuespillerinnen som fikk sitt gjennombrudd med Mongoland, trakterer en av filmens vanskeligste roller. Den virkelighetsfjerne og kuede kvinnen som lever i et dysfunksjonelt forhold med eiendomsmegleren Odd, spilt av Kyrre Sydnes. Sammen har de et barn, men Odd vil bare bort. Noe som får Heidi, som er Pia Tjeltas karakter til å legge seg langflat for Odds mange luner.

- Karakteren min har valgt en ekstremt dårlig taktikk for seg selv, og det er å legge seg under mannen, forteller Tjelta som mener at Heidi forveksler kjærlighet med det vonde.

- Dette skjer jo hvem som helst. Det skjer med vanlige, kloke oppgående kvinner som havner i en ond spiral, forteller Pia Tjelta til Dagbladet.no

- Hun (Heidi, jour.anm) er en sykelig pleaser, nesten selvutslettende på en utspekulert måte, sier Stavangerjenta.

Eva Sørhaug debuterer som regissør på det store lerettet og fikk med seg manusforfatter Per Schreiner som også har skrevet manus til den brysomme manne med på laget. 

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer