- Det er jeg som skal knuse hjertene deres, ikke han

Jonah Hill synes «det suger» at Channing Tatum er så morsom i «21 Jump Street».

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

AUSTIN (Dagbladet): - For fem år siden ringte agenten min til meg og lurte på om jeg ville gjøre tv-serien «21 Jump Street» om til en film, forteller Jonah Hill.

- Jeg svarte at det måtte være den latterligste ideen jeg noen gang hadde hørt, og lurte på hvorfor jeg i det hele tatt hadde henne som agent.

Etter å ha tenkt seg om litt, tok imidlertid Hill tak i konseptet. Fem år senere viser det seg at det kan ha vært en god idé.

Latter i salen Dagbladet var ti lstede på verdenspremieren av «21 Jump Street» på filmfestivalen SXSW i Austin, Texas, sammen med filmskaperne og skuespillerne.

I salen fikk vi oppleve en overraskende morsom actionkomedie, og et publikum som lo høyt gjennom hele filmen - som har USA-premiere allerede til helgen, men først kommer til Norge i juni.

De første anmeldelsene er allerede kommet, og de er stort sett positive:

- Ikke siden Will Ferrell og Mark Wahlberg slo seg sammen i «The Other Guys» har en skjermduo vært så komisk fruktbart som dette inspirerte samarbeidet mellom Jonah Hill og Channing Tatum, skriver Hollywood Reporter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer