<strong>OVER 20 ÅR I FELT:</strong> Utenriksreporter i TV 2 og «God sommer Norge»-programleder, Fredrik Græsvik (49), har opplevd mer enn de fleste, men har også ofret mye på hjemmebane.
 Foto: Siv Johanne Seglem / Dagbladet<div><br></div>
OVER 20 ÅR I FELT: Utenriksreporter i TV 2 og «God sommer Norge»-programleder, Fredrik Græsvik (49), har opplevd mer enn de fleste, men har også ofret mye på hjemmebane. Foto: Siv Johanne Seglem / Dagbladet

Vis mer

- Det er klart jeg treffer damer. Jeg er ingen munk

Utenriksreporter Fredrik Græsvik (49) har vært 50 ganger i Afghanistan og 30 turer til Irak. Mye av livet hjemme i Norge har forsvunnet på veien.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Reisinga er verdt det fordi jobben er utrolig spennende, men ja, mye blir også borte. Når man ikke er hjemme halvparten av tida i tyve år forsvinner det ting, sier TV 2s Fredrik Græsvik (49) til Dagbladet.

- Plutselig har tida gått, jeg har en voksen datter og alle vennene mine er gift for tredje gang, mens jeg aldri har vært gift og lever alene. At jeg ikke har noen jeg deler livet mitt med kan av og til føles kjipt, men det har sine fordeler også, jeg er veldig fri, fortsetter han

Høstkampanje! LES PLUSS TIL ADVENT FOR 1 KRONE

Nyt høsten med alle våre artikler.



HØSTKAMPANJE

LES TIL ADVENT

1 kr*

(Fornyes til 249,-/kvartal)

1 UKE

55 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 ÅR

795 kr

(Fornyes til 795,-/år)

  • *Abonnementet fornyes til ordinær pris (249,-/kvartal) etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • Kampanjen gjelder til og med mandag 28.september

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer