- Det er lett å få jenter til sengs

Når man driver verdens hippeste blogg.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): De driver en MP3-blogg som i all hovedsak skrives på fransk. De er stort sett i begynnelsen av 20-åra, er kanskje litt kvisete og i stolt besittelse av harddisker med flere hundre tusen musikkfiler.

Fluo kids låter med andre ord ikke som verdens mest opplagte hipstere. Likevel har de for tida en ekstrem innflytelse på hvilke låter som spilles på de stadig flere neonblinkende klubbene i Europa.

- Jeg har egentlig ingen forklaring på hvorfor bloggen er blitt så populær, men jeg mistenker at det er fordi vi har så mange bilder av fine jenter der. Drit i musikken, bra damer er egentlig alt som skal til, sier Pharrell (23), som sammen med tre andre Fluo kids spilte i Oslo fredag.

Gjorde blogging sexy

Pharrell, som egentlig heter Francois og er fra Orléans i Frankrike, fikk ideen til Fluo kids for et par år siden. Han samlet sammen et allstar-lag til et blogg- og dj-kollektiv, hvor medlemmene er valgt ut fra ulike kriterier.

- Casper C. fikk være med på grunn av navnet - det er et helt perfekt navn å sette på plakater. Tiva fra Sverige fikk være med fordi jeg så gjerne ville ligge med henne, forklarer Pharrell til Dagbladet.no.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer