Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

«Ingen banker RBK»

Det er like forbudt å komme for seint til frokost som å slå lens under trening

Ønskereprise for fansen, god underholdning for den nøytrale, men mer å gå på i det offensive spillet.

RAPP I KJEFTEN: Det er lett å forstå at Pål André Helland har fått en ledende rolle i den nye TV-serien «Ingen banker RBK». Han er rapp i kjeften, en åpenbaring når han i form, og han brenner like hardt for laget som RBK-fansen gjør. Her er han etter å ha scoret tre mål i cupfinalen mot Kongsvinger i fjor høst. Foto: NTB Scanpix
RAPP I KJEFTEN: Det er lett å forstå at Pål André Helland har fått en ledende rolle i den nye TV-serien «Ingen banker RBK». Han er rapp i kjeften, en åpenbaring når han i form, og han brenner like hardt for laget som RBK-fansen gjør. Her er han etter å ha scoret tre mål i cupfinalen mot Kongsvinger i fjor høst. Foto: NTB Scanpix Vis mer

2016 var sesongen da Rosenborg vant The double for andre året på rad, en bedrift ingen har klart tidligere. Det var også sesongen Troillongan måtte sitte hjemme å furte mens de voksne lekte i Champions League og Europa League. Det er rammen for denne serien som har fått den treffende tittelen «Ingen banker RBK». Rosenborg vinner besynderlig ofte, selv om påstanden om at ingen banker dem nok må rubriseres som en alternativ sannhet. Og for seriemakerne i Globus Media vil jeg tro at den bedrøvelige Europa-kvaliken var en lissepasning. Det hadde blitt for tamt å lage en serie der alt gikk på skinner fra første spark på ballen. Motgang gir styrke, også i et serieunivers.

«Ingen banker RBK» følger i samme spor som den svært publikumsvennlige serien «Alle gutta: Mjøndalen IF», der vi fulgte bruntrøyene i den besværlige 2015-sesongen. Vi får bli med i garderoben, på trening, i den sagnomsuste Brakka og på kamp. Det starter forholdsvis temposvakt, slik det gjerne gjør før sesongen starter, men det tar seg opp. Det blir fort klart hvem som er hovedpersoner i de første episodene: trener Kåre Ingebrigtsen, assistent Erik Hoftun, Lerkendal-legende Micke Dorsin og ikke minst Pål André Helland, RBKs største profil.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

6 MÅNEDER*

KUN I HELGA

60 kr

(0,33 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER* 60 kr 180 kroner for et halvt år. 0,33 kr per dag.

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinærpris (449,-/6 mnd). Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 UKE**

PRØV PLUSS

1 kr

(0,14 kr per dag)

KJØP 1 UKE**

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE** 1 kr for første uke. 0,14 kr per dag.

*Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (55 kr/uke) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

ÅR

795 kr

(2,18 kr per dag)

KJØP ÅR

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

ÅR 795 kr for et år. 2,18 kr per dag.

*Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (795 kr/år) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinærpris (449kr/6mnd) Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • **Abonnementet fornyes automatisk til ordinærpris (55kr/uke) Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?