- Det er lov å være stygg på bilder også folkens. Kom igjen 'a, vær stygg på bilder!

Julie Strømsvåg (34) er lei det «perfekte» og oppfordrer folk til å legge vekk glansbildet. Selv viser hun den siden folk ikke får se på tv.

LEVER MED SMERTER: Julie Strømsvåg leder mange av de største sportssendingene på TV 2. Før marathon-sendingene som «Tour de France» krever kroppen hennes mengder av ro og restitusjon. Hun har for lengst innsett at kroppen aldri blir den samme som før hun brakk ryggen på jobb i 2009.  Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
LEVER MED SMERTER: Julie Strømsvåg leder mange av de største sportssendingene på TV 2. Før marathon-sendingene som «Tour de France» krever kroppen hennes mengder av ro og restitusjon. Hun har for lengst innsett at kroppen aldri blir den samme som før hun brakk ryggen på jobb i 2009. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Vi må vise litt av gørra og!

Julie Strømsvåg er lei det «perfekte». I årevis har hun vært et av TV 2s sikreste programlederkort. Energisk og trygt loser hun seerne gjennom fotballkvelder, sommerkvelder og «Tour de France» - alltid forberedt til fingerspissene. Det er en polert og jobbsminket Julie Strømsvåg vi ser på tv - i alle fall hvis vi skal tro programlederen selv. Hun har tidligere vedgått at hun har solgt sjela si til farge-tv. Hadde hun fått velge selv, ville den fargerike 34-åringen aller helst gått i svarte klær som hun alltid har gjort på fritida.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer