Det er én ting Tone Damli blir så provosert av, at hun får lyst til å slå hvis du anklager henne for det

Ikke beskyld henne for å nedprioritere musikken.

TRAVEL TILVÆRELSE: Tone Damli gleder seg til å feire første jul sammen med datteren Billie Aaberge Foss. I år er julefeiringa satt til Østlandet, sammen med familien til Markus Foss. Foto: ØISTEIN NORUM MONSEN
TRAVEL TILVÆRELSE: Tone Damli gleder seg til å feire første jul sammen med datteren Billie Aaberge Foss. I år er julefeiringa satt til Østlandet, sammen med familien til Markus Foss. Foto: ØISTEIN NORUM MONSEN Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): På denne tiden i fjor gikk Tone Damli (26) svanger med sin førstefødte, den nå syv måneder gamle Billie Aaberge Foss.

I år er det imidlertid hennes første julealbum, attpåtil på sogndalsdialekt, som skal forløses. Albumet har fått navnet «Di første jul» og er tilegna den lille datteren. 

- Billie er i tankene mine hele tiden, uansett hva jeg driver med. Hun er en så stor del av mitt liv. Og dette blir hennes første jul, noe som blir spesielt. Derfor dediserer jeg plata til henne, forteller Tone Damli til Dagbladet. 

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer