Anmeldelse av «Love Island»

Det er så flau stemning at du må snu deg vekk fra skjermen

«Love Island» står ikke til forventningene.

DETTE ER «LOVE ISLAND»: Realitykonseptet «Love Island» er helt nytt i Norge, og deltakerne sliter litt med å forklare reglene. Video: Marie Røssland Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det vakte stor oppsikt da realityprogrammet «Love Island» ble lansert med selveste Tone Damli Aaberge som programleder tidligere i sommer.

Flere har omtalt programmet som et «skandaleshow» i forkant av lanseringen, men her jeg sitter og ser på de ti deltakerne som nettopp har sjekket inn, er ikke skandale det første som treffer meg. Snarere tvert imot.

Kanskje har jeg allerede blitt påvirket av reality-sirkuset «Ex on the Beach», hvor deltakerne allerede i første episode ryker i tottene på hverandre, har sex i luksussuiter, og kaster drinker i speil. Da jeg så «Ex on the Beach» tenkte jeg at realityen var på full fart tilbake slik vi kjenner den, men «Love Island» blir som en litt tammere versjon av det vi allerede finner der ute. Det når rett og slett ikke opp.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer