Anmeldelse: Marcus & Martinus - Oslo Spektrum

Det er så spektakulært og velregissert at man rett og slett blir litt vippet av pinnen

Marcus & Martinus i Oslo Spektrum.

PÅ HUGGET: Marcus & Martinus  i Oslo spektrum lørdag.
Foto: Fredrik Varfjell / NTB scanpix
PÅ HUGGET: Marcus & Martinus  i Oslo spektrum lørdag. Foto: Fredrik Varfjell / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

KONSERT: En ting skal være sikkert, Trofors-tvillingene Marcus og Martinus tar sitt unge publikum på alvor. To smekk utsolgte Spektrum på en dag kunne fort ha gitt guttene en konfirmasjonskonto de fleste bare kan drømme om. Men gutta som nettopp har prestert bragden å holde 1. plassen på både den norske og svenske albumlista har til hensikt å feire til taket letter. Og det gjør det jaggu også.

Etter en intro som iscenesetter de to som hjemkomne superhelter, inkludert detonasjonsnedtelling på de fem funklende storskjermene, eksploderer scenen i lys og effekter. Jepp, Marcus og Martinus skytes opp gjennom scenegulvet i god Michael Jackson-tradisjon. Skal det være, så skal det være.

I åpningsnummeret «One More Second» skjer det så mye at det nesten er vanskelig å fokusere på de to hovedpersonene. Vokalen deres drukner også litt i viraken. Aner man også tendenser til at stemmeskiftet har begynt å melde seg? Duoen høres en tanke håse ut. Eller kanskje de bare tok den for hardt ut på matinékonserten noen timer tidligere?

Låten er ikke av de mest spenstige, men når de kvitterer med «Hei» i kjapp rekkefølge, så tiltar hviningen i salen. Den omfangsrike og lekkert oppbygde scenen er utrustet med fullt band, korister, blåserekke og et stort kobbel dansere.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer