AVLYSER: Dave Grohl i Foo Fighters måtte gjøre det samme som Bono, avlyse på grunn av stemmetap. Nå fleiper han med det inntrufne og lover at han aldri skal kline med Bono igjen. Foto: AP / NTB scanpix
AVLYSER: Dave Grohl i Foo Fighters måtte gjøre det samme som Bono, avlyse på grunn av stemmetap. Nå fleiper han med det inntrufne og lover at han aldri skal kline med Bono igjen. Foto: AP / NTB scanpixVis mer

Dave Grohl

- Det er siste gangen jeg kliner med Bono

Foo Fighters-vokalisten gikk på en smell.

Det populære hardrockbandet Foo Fighters må utsette to konserter i Canada tidligere denne uka. Vokalisten mistet stemmen.

Det førte til denne kommentaren fra Dave Grohl på bandets offisielle Facebook-side:

- Det er siste gangen jeg kliner med Bono.

Mistet stemmen

Uttalelsen henspeiler på at det ikke bare er Foo Fighters som må avlyse og utsette konserter på grunn av at stemmen svikter, melder CNN.

U2s vokalist Bono mistet stemmen etter noen få låter, da han opptrådte i Berlin forrige uke, og bandet måtte forlate scenen.

Nå har det samme skjedd med Foo Fighters.

- Det er siste gangen jeg kliner med Bono

Bandet åpnet «Concrete and Gold»- turneen i Seattle 1. september. Etter det showet mistet Grohl stemmen, og måtte ta en timeout. Det gikk ut over to planlagte konserter i Canada.

Kommer tilbake

Det var konsertene 4. september i Edmonton og 6. september i Calgary som gikk ut. Dave Grohl skriver at bandet kommer tiilbake 22. og 23. oktober, og lover demed å gjøre det godt igjen.

Bono og U2 svikter ikke Berlin, og lover å komme tilbake.

- Jeg kan nesten ikke vente med å komme tilbake, skriver Bono i en melding til fansen på nettet og takker for den forståelsen bandet ble vist da stemmen sviktet. U2 spiller på nytt i Berlin 13. november.

- JEG TROR JEG BRAKK BENET: Foo Fighters holdt konsert i Goteborg da Dave Grohl plutselig utbrøt i smerte: - Jeg tror jeg nettopp brakk benet. Video: Göteborgs-Posten Vis mer Vis mer