«Det er som hele byen er på metamfetamin!»

Britisk avis elsket norsk festival.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Den britiske avisa The Guardian er full av lovord om Tromsøs Bukta-festival etter at en av deres reportere besøkte årets festival.

– Hvis Glastonbury har blitt et shoppingsenter av levende musikk, er Norges Bukta festival en kul liten butikk gjemt i en sidegate, som du oppdager ved en gledens overraskelse, skriver reporteren i den britiske avisa.

Reporter Neil Perry har i løpet av tre dager fått med seg festivalen og festet i det han beskriver som evig dagslys, i landet med midnattssola.

– Når det aldri blir mørkt glemmer man å sove. Som en opprømt brite sa i en bar klokken tre om morgenen: «det er som hele byen er på metamfetamin, og alle innbyggerne er modeller», skriver Perry i The Guardian.

Trond Giskes besøk på festivalen overrasker også den britiske journalisten.

– I den samme baren kom Norges skinnjakkekledde kulturminister, skravlende og drikkende med alle andre i baren. Jeg tør trygt vedde på at vi ikke kommer til å se parlamentsmedlem James Purnell (kulturminister i England) bøtte ned halvlitere på en statlig bekostet festival i nær fremtid, skriver journalisten.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer