- Det er surt og kjipt

Nora Foss al-Jabri, Anita Skorgan og Unni Wilhelmsen fikk færrest «Stjernekamp»-stemmer.

Nora Foss al-Jabri. Foto: Julia Naglestad/NRK
Nora Foss al-Jabri. Foto: Julia Naglestad/NRKVis mer

(Dagbladet): Under kveldens «Stjernekamp»-premiere på NRK var det ingen som røk ut. Men de leste likevel opp de som hadde fått færrest stemmer: Nora Foss al-Jabri, Unni Wilhelmsen og Anita Skorgan. 

- Det er surt og kjipt, men da gjør jeg det enda bedre neste gang. Det var et spark i rumpa. Og et spark i rumpa på de som må stemme på meg, sier Foss al-Jabri, som framførte Les Zeppelins «Whole Lotta Love», til Dagbladet.

Hun forteller at teknikken svikta under sending.

- Det var sinnsykt gøy, og flott å komme i gang, men det var veldig dumt at jeg mistet lyttinga underveis. Jeg hørte bare lyden fra publikum, sier den unge artisten.

Anita Skorgan, som sang «Venus» av Shocking Blue, synes det gikk sånn halvbra.

- Det er veldig langt unna det jeg driver med til vanlig, med kostymer og alt sammen. Men jeg synes jeg var modig som turte, sier Skorgan.

Neste uke står funk på «Stjernekamp»-menyen. 

- Jeg er litt mer fan av låtvalget mitt neste uke. Men dette er jo kjempevanskelig. Det er helt på grensa til at det ruinerer nattesøvnen. Man gjør jo alt dette foran hele Norge. Men ramma rundt er jo så fantastisk - men de beste lyd-, lys- og kamerafolkene i Norge, sier Skorgan.

Skorgan var altså en av de tre med færrest stemmer i kveld.

- Jeg er fullstendig forberedt på å ryke ut neste gang. Funk er ikke akkurat hjemmebane det heller, det skal sies. 

Jørn Hoel. Foto: Julia Naglestad/NRK
Jørn Hoel. Foto: Julia Naglestad/NRK Vis mer

- Skal du reise kjerringa da?

- Jeg må jo selvfølgelig prøve det. Men jeg har egentlig mine tvil, sier Skorgan og ler.

Jørn Hoel ga imidlertid kveldens mentor Stephen Ackles - og kanskje det norske folk - ståpels med tolkningen av The Beatles' «Oh! Darling». Og han kom seg faktisk ned i knestående.

- Det er så deilig å synge den låten. Det er morsomt å spille ut rollen som en fortvilt gammel gubbe. Jeg var litt usikker på om jeg kunne gå ned på knærne, men jeg kom meg opp igjen også for egen maskin, sier Hoel.

Anita Skorgan. Foto: Julia Naglestad/NRK
Anita Skorgan. Foto: Julia Naglestad/NRK Vis mer