- Det er trist å ta den av igjen på ettermiddagen

Atle Antonsen trives med staselig parykk i ny filmrolle.

NY LOOK: Atle Antonsen får forfatterlook av en av Norges mest erfarne film-maskører og -sminkører, Siw Järbyn. Det hele for å spille i «Grand Hotel», som kommer på kino neste år. Foto: Nina Hansen / Dagbladet
NY LOOK: Atle Antonsen får forfatterlook av en av Norges mest erfarne film-maskører og -sminkører, Siw Järbyn. Det hele for å spille i «Grand Hotel», som kommer på kino neste år. Foto: Nina Hansen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Komikeren og skuespilleren har Grand Hotel som arbeidsplass om dagen.

Her spilles dramakomedien «Grand Hotel» inn, og Antonsen har rollen som avdanket forfatter og kvinnebedårer som har tatt inn i selveste tårnsuiten for å komme over skrivesperra og ferdigstille sitt mesterverk.

Landets beste Det innebærer daglig påmontering av en karakteristisk, grå parykk.

- Jeg skulle ønske jeg kunne gitt deg et navn, men nei: Rollefiguren er ikke basert på noen bestemt, virkelig forfatter. Det passa imidlertid bra med en litt mer potent sveis. Vi har jobba mye for å se om det fungerer, og fant ut at det gjør det - så lenge det er godt håndtverk, sier Antonsen til Dagbladet mens den prisbelønnede maskøren Siw Järbyn legger siste finish foran sminkespeilet på rom 509.

- Det har vært helt vesentlig at det ser bra ut. Derfor jobber vi med landets beste maskør. Også parykkmakereren er ei som virkelig kan faget, skryter Antonsen.

Styrker utseendet Ifølge regissør Arild Fröhlich - som tidligere har jobbet med Antonsen i såvel «Uti vår hage» som «Pitbullterje» og «Doktor Proktor», ser parykken ut slik Antonsens eget hår hadde vært, hvis han hadde spart det.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer