«Korrespondentene»

- Det er umulig å forstå hvordan en du har snakket med, ender opp med å skjære hodet av folk

Det er store kontraster i TV 2-utenrikskorrespondent Bent Skjærstads liv. Fra fra krig på jobb til papparollen hjemme.

PÅ REISEFOT: I jobben som utenrikskorrespondent er Skjærstad mye ute og reiser. - Det har alltid vært et behov for at de skal ha en forståelse for hva jeg driver med. At de forstår hvorfor jeg velger å gjøre den jobben jeg gjør, og hvorfor pappa ikke alltid er der, sier han. Foto: Nina Hansen / Dagbladet
PÅ REISEFOT: I jobben som utenrikskorrespondent er Skjærstad mye ute og reiser. - Det har alltid vært et behov for at de skal ha en forståelse for hva jeg driver med. At de forstår hvorfor jeg velger å gjøre den jobben jeg gjør, og hvorfor pappa ikke alltid er der, sier han. Foto: Nina Hansen / Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er 19. desember 2016. Den russiske ambassadøren til Tyrkia er blitt skutt og drept i et angrep på en kunstutstilling i Ankara.

Utenrikskorrespondent Bent Skjærstad er hjemme i Norge, og har hatt en travel dag på jobb hos TV 2.

Han småspringer fra kantina med mat i hånda, spiser litt på veien. Samtidig kommer nyheten om en lastebil som har dundret inn i et julemarked i Berlin. Tolv mennesker er døde, og ytterligere 49 er skadet.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer