- Det er vel ikke utenkelig at noen av ølglassene dine blir ofre for vådeskudd i løpet av turen

Bli med på en novelle/reisereportasje inn i det danskebåt/låvedansaktige scenariet som er den stadig utvidede bevæpningen.

PRYL: «I gamle dager pleide det være nok å gi samfunnets uønskede elementer en real drakt pryl når de ikke oppførte seg, for eksempel når de gikk nedover fortauet som om det var noe de hadde rett til å gjøre. Men ikke nå lenger.» Foto: Hans Arne Vedlog
PRYL: «I gamle dager pleide det være nok å gi samfunnets uønskede elementer en real drakt pryl når de ikke oppførte seg, for eksempel når de gikk nedover fortauet som om det var noe de hadde rett til å gjøre. Men ikke nå lenger.» Foto: Hans Arne Vedlog Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Wenn ich «hemmelig trusselvurdering» höre... Da kan man bli bekymret for at politiets standardgønner kan fyres av uten å måtte løsne sikringen. Den midlertidige bevæpningen av politiet har blitt forlenget for nte(!) gang.

Justisminister og landets ledende tommelimitator Anders Anundsen har invitert landets politistyrke til et opplæringsseminar/cruise til Kiel med partyferga Color Fantasy. Hvor skal det bære? Sikkert ingen gode steder, og de dårlige stedene måtte vi til bunns i.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.

Introduksjonstilbud til deg som er ny abonnent: Få tilgang til Dagbladet Pluss for kun 1 krone for første måned. Deretter får du hele 30% rabatt ved hver fornyelse - så lenge du vil.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)
Introduksjonstilbud

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 69,-/måned)

249,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

795,-

1 år

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer