«Det er vidunderlig her»

Catherine Zeta-Jones og ektemannen Michael Douglas forsikrer at alt er klappet og klart til en stjernespekket fredspriskonsert.

Dagbladet møtte superstjernene utenfor Grand hotell i Oslo i går kveld. Da skulle Hollywood-ekteparet Catherine Zeta-Jones og Michael Douglas ut og spise middag etter et stramt dagsprogram i fredsprisens regi.

- Heldigvis er det ikke for kaldt. Dagen har vært helt vidunderlig, sa Catherine Zeta-Jones og Michael Douglas til Dagbladet.

- Er alt klart for prisutdelingen og fredspriskonserten torsdag?

- Ja, jeg tror alt er på plass, svarer han.

Catherine Zeta-Jones smilte varmt, og forsikret:

- Ja da, det skal nok gå bra.

Lav profil

Paret tok seg tid til å gi autografer til forventningsfulle fans utenfor hotellet. Men de har bestemt seg for å holde en lav profil under norgesbesøket.

Zeta-Jones og Douglas ønsker ikke å dra fokuset vekk ifra fredsprisvinneren Shirin Ebadi, og bestemte seg tidlig for ikke å stille opp på intervjuer med mindre Ebadi er med.

Men hennes program er for stramt til at det lar seg gjøre, får Dagbladet opplyst.

Utsolgt

Ekteparet ankom Gardermoen tirsdag formiddag, og rakk knapt å sjekke inn på hotellet før de dro videre til konsertprøvene i Oslo Spektrum. Der møtte de også fredsprisvinneren, som skulle være med på opptak i forbindelse med TV-versjonen av konserten.

I morgen kveld er Catherine Zeta-Jones og Michael Douglas vertskap for Nobelkonserten i Oslo Spektrum.

Men de skal også være til stede som gjester under selve prisutdelingen og banketten i dag.

- De er utrolig hyggelige og «nedpå» mennesker. De syntes det er utrolig flott å være her, og gleder seg selvfølgelig veldig til konserten på torsdag, sier produsent for konserten, Odd Arvid Strømstad.

Fredspris-konserten er for lengst utsolgt, der 6500 publikummere skal hylle prisvinneren og stjernene som skal kaste glans over henne.

Ved siden av norske Lene Marlin og Jan Werner opptrer blant andre The Cardigans, Craig David, Roberto Alagna, og Angela Gheorghiu.

KOSTE SEG I OSLO: Catherine Zeta-Jones og Michael Douglas forsøker å holde en lav profil i Oslo, men tok seg tid til å skrive autografer utenfor Grand hotell i går kveld.