Det er vondt å være rik

Jeg har hele livet kjempet for ekte kjærlighet, men jeg er livredd.

TVILER PÅ MOTIVENE:  Hvorfor skal noen elske meg liksom? skriver Maria Høili. Foto: Privat
TVILER PÅ MOTIVENE: Hvorfor skal noen elske meg liksom? skriver Maria Høili. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Overalt hvor jeg går og ferdes, blir jeg dømt. Sett på som annerledes og uønsket. Jeg har hele livet kjempet for ekte kjærlighet, men jeg er livredd. Livredd for at den kjærligheten jeg opplever er falsk. At det er en slags kjøpt og betalt kjærlighet.

Hvorfor skal noen elske meg liksom? Jeg er ikke så spesiell, jeg er jo bare rik. Jeg har slitt i mange år og tatt mer skolegang for å bli kjent med min indre stemme, mine indre verdier og min egenverd.

Jeg har bygget meg et fort av selvforsvarsmekanismer som holder falskheten ute, på avstand, slik at den ikke kan innhente meg, trollbinde meg og bedra meg.

Innlegget er først publisert på Høilis blogg

Jeg tiltrekker meg mennesker, jeg har hele tiden følt at det bare er på grunnlag av at jeg er rik. Hvorfor må jeg bevise meg ti ganger mer en vanlige mennesker? Fortjener jeg ikke å lykkes fordi jeg er rik? Hvorfor kan dere ikke bare se meg som den personen jeg er. Jeg er bare Maria. Jeg har mange kvaliteter og jeg kjemper hver dag for at dere skal se dem. Jeg går mot strømmen for å bevise at jeg fortjener denne plassen. Jeg har så mye å bidra med, jeg har så mye å gi. Ver snille og ikke døm meg. Gi meg en sjanse til å gjøre dere stolte.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer