VANT TIL SEX-SCENER: Lena Dunham (29) har skrevet, regissert, og spiller selv hovedrollen i «Girls». TV-serien har blant annet fått mye opmerksomhet for sine utfordrende sex-scener. Foto: NTB Scanpix
VANT TIL SEX-SCENER: Lena Dunham (29) har skrevet, regissert, og spiller selv hovedrollen i «Girls». TV-serien har blant annet fått mye opmerksomhet for sine utfordrende sex-scener. Foto: NTB ScanpixVis mer

- Det føles som om noen har sex med deg

Lena Dunham (29) om å spille inn sex-scener.

(Dagbladet): Hvordan er det egentlig å spille inn sex-scener på film?

Det ville bransjebladet The Hollywood Reporter finne ut av.

I sitt nye nummer har de samlet sammen et knippe kvinner som forteller om deres erfaringer med å spille inn sex-scener. Kvinnene snakker også om sexisme i Hollywood, og hvorfor det er få kvinner i bransjen.

- Forvirrende Blant kvinnene er Lena Dunham (29), som ble kjent verden over etter å at TV-serien «Girls» ble sluppet på HBO.

Dunham har selv skrevet og regissert tv-serien om fire venninner som bor i New York, og hun spiller også selv hovedrollen i serien.

I TV-serien får seerne ofte se hovedrolle-karakteren Hanna Horwath i spesielle antrekk, også ofte uten klær, og spesielle sex-scener er heller ikke sjelden.

- Det føles som om noen har sex med deg. Det er forvirrende, sier Lena Dunham til bladet ifølge Huffington Post.

- Tror vi er forelska Ellie Kemper (35), som blant annet har spilt i «Unbreakable Kimmy Schmidt», har ikke spilt inn sex-scener, men har gjennomført flere kysse-scener.

- Jeg er så prippen at når jeg har måttet kysse noen i en scene, så tror jeg at vi er forelska i hverandre den neste timen, sier hun ifølge avisa. 

Komikeren Amy Shumer (33) svarer på hvorfor hun tror det er få kvinner i bransjen.

- Jeg tror folk hater kvinner. Jeg tror ikke folk vil høre en kvinne snakke for lenge, sier hun til bladet ifølge avisa.