MGP finalen 2021

Det går mot et blødende magesår

Dagbladets anmelder risikerer å måtte spise Tix' pannebånd og briller etter terningkast 1 og slakt.

GRATULERER: Dagbladets anmelder gratulerer Tix, men med en bismak av glass og pannebånd. Andreas «Tix» Haukelands «Fallen Angel» gikk til topps Melodi Grand Prix-finalen. Foto: Julia Marie Naglestad / NRK / NTB
GRATULERER: Dagbladets anmelder gratulerer Tix, men med en bismak av glass og pannebånd. Andreas «Tix» Haukelands «Fallen Angel» gikk til topps Melodi Grand Prix-finalen. Foto: Julia Marie Naglestad / NRK / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Gratulerer, Tix, du vant - men langt ifra med den beste låten. Det er mange som er overrasket, men vi skulle kanskje ikke være det.

Det var en sterkt preget og rørt Andreas «Tix» Haukeland som tok imot seieren. Han sammenliknet seg og andre som har kjempet i motgang med den stygge andungen, som var blitt til en svane. I kveld ble han en svane. Jeg er ingen Trump, som ikke anerkjenner din seier, selv om jeg ikke bejubler den.

Undertegnede har aldri likt låta eller trodd at dette skulle bli årets MGP-vinner, men man skal aldri undervurdere en stor fanskare. Som jeg tidligere har sagt: selv om en million fluer liker dritt, betyr ikke det at dritt er bra.

Mobiltelefonen ringer, det ramler inn sms-er, full av skadefryd og faenskap. Men det tåler jeg, jeg har jo bedt om det. Er du med på leken, så får du tåle steken - og nå er det temmelig hett her.

Jeg skrev i min Tix-anmeldelse, full av ungdommelig overmot jeg i min alder ikke burde ha, at jeg skulle spise Tix' pannebånd på en seng av glasskår fra hans knuste briller. Det er bare å stålsette seg, og jeg ser fram mot et blødende magesår om kort tid.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.