- Det går opp for meg nå at livet ble større enn drømmen

En takknemlig og ydmyk Jahn Teigen (62) åpner egen utstilling i kveld.

STOLT: I kveld åpner Jahn Teigen sin egen utstilling, «Teigens tivoli», på Rockheim i Trondheim. Til Dagbladet sier artisten at han er både takknemlig og ydmyk. Foto: Ole Morten Melgård / Dagbladet
STOLT: I kveld åpner Jahn Teigen sin egen utstilling, «Teigens tivoli», på Rockheim i Trondheim. Til Dagbladet sier artisten at han er både takknemlig og ydmyk. Foto: Ole Morten Melgård / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I dag får endelig Jahn Teigen (62) sin egen utstilling på Det nasjonale opplevelsessenteret for pop og rock, Rockheim, i Trondheim.

Dagbladet møtte Teigen på Rockheim i formiddag og hovedpersonen var tydelig stolt over at utstillingen «Teigens tivoli» nå åpnes.

- Det er vanskelig å sette ord på det, men at noen ønsker å vise fram min karriere på denne måten er en stor ære. Jeg er takknemlig og ydmyk for at jeg får oppleve dette, sier Teigen til Dagbladet.

- Livet større enn drømmen «Teigens tivoli» er en biografisk utstilling som tar for seg artistens karriere og liv, og utstillingsnavnet er hentet fra Teigens album med samme navn fra 1977.

- Når jeg ser rundt meg på utstillingen her, så går det jo opp for meg at livet ble større enn drømmen, sier Teigen.

Terje Nilsen, rockehistoriker og prosjektansvarlig for «Teigens tivoli», mener Teigen hører hjemme blant de aller største i norsk musikkhistorie.

- Ta begrepet «folkekjær». Hvis det er en norsk artist som skal kalles folkekjær, må det bli Jahn Teigen. Du kan spørre barn eller godt voksne, alle har et forholdt til Jahn Teigen, sier han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer