FINALEKLARE: Reidun Sæther (33) og Nora Foss Al-Jabri (18) står igjen i årets «Stjernekamp». I kveld kåres vinneren. Foto: Stella Pictures, NRK
FINALEKLARE: Reidun Sæther (33) og Nora Foss Al-Jabri (18) står igjen i årets «Stjernekamp». I kveld kåres vinneren. Foto: Stella Pictures, NRKVis mer

- Det gjelder å ikke tenke for mye, og bare ha det gøy

I kveld kåres vinneren av «Stjernekamp».

(Dagbladet): Etter at Jørn Hoel røyk ut forrige lørdag er det duket for kvinnekamp i kveldens siste sending av NRKs store lørdagsunderholdning, nemlig «Stjernekamp».

Stjerneskuddene Reidun Sæther (33) og Nora Foss Al-Jabri (18) står igjen i konkurransen, klare til å kjempe om førsteplassen.

I kveld bestemmer publikum hvem av de to som fortjener tittelen som «Norges ultimate underholdningsartist».

- Begge er vinnere Kveldens vinner blir den tredje i musikkprogrammets historie. Tidligere har sangerinnene Rita Eriksen (48) og Silya Nymoen (36) klart å overbevise seerne, henholdsvis i 2012 og 2013.

Eriksen, som omtaler «Stjernekamp» som den største opplevelsen i hele sin karriere, er spent på kveldens utfall. På spørsmål om hva slags råd hun har til finalistene, svarer 48-åringen raskt:

- De må kose seg, nyte oppmerksomheten og opplevelsen, og ikke være redd. Begge er vinnere til dommen faller, forklarer hun til Dagbladet.

Silya Nymoen, som er hanket inn som gjesteekspert i anledning kveldens sending, er enig med sin forgjenger.

- De har allerede vunnet. Det ligger mye press i det å havne i en finale, men nå må de bare ha det gøy. Ikke tenke for mye, være i musikken, gi litt mer av seg selv og gjøre kvelden magisk. 

- Jeg gleder meg veldig til i kveld, dette blir en utrolig spennende finale, sier Nymoen til Dagbladet.