- Det gjelder å ikke tenke for mye, og bare ha det gøy

I kveld kåres vinneren av «Stjernekamp».

FINALEKLARE: Reidun Sæther (33) og Nora Foss Al-Jabri (18) står igjen i årets «Stjernekamp». I kveld kåres vinneren. Foto: Stella Pictures, NRK
FINALEKLARE: Reidun Sæther (33) og Nora Foss Al-Jabri (18) står igjen i årets «Stjernekamp». I kveld kåres vinneren. Foto: Stella Pictures, NRK Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Etter at Jørn Hoel røyk ut forrige lørdag er det duket for kvinnekamp i kveldens siste sending av NRKs store lørdagsunderholdning, nemlig «Stjernekamp».

Stjerneskuddene Reidun Sæther (33) og Nora Foss Al-Jabri (18) står igjen i konkurransen, klare til å kjempe om førsteplassen.

I kveld bestemmer publikum hvem av de to som fortjener tittelen som «Norges ultimate underholdningsartist».

- Begge er vinnere Kveldens vinner blir den tredje i musikkprogrammets historie. Tidligere har sangerinnene Rita Eriksen (48) og Silya Nymoen (36) klart å overbevise seerne, henholdsvis i 2012 og 2013.

Eriksen, som omtaler «Stjernekamp» som den største opplevelsen i hele sin karriere, er spent på kveldens utfall. På spørsmål om hva slags råd hun har til finalistene, svarer 48-åringen raskt:

- De må kose seg, nyte oppmerksomheten og opplevelsen, og ikke være redd. Begge er vinnere til dommen faller, forklarer hun til Dagbladet.

Silya Nymoen, som er hanket inn som gjesteekspert i anledning kveldens sending, er enig med sin forgjenger.

- De har allerede vunnet. Det ligger mye press i det å havne i en finale, men nå må de bare ha det gøy. Ikke tenke for mye, være i musikken, gi litt mer av seg selv og gjøre kvelden magisk. 

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer