- Det gjør en glad å komme hit og få en sånn type mottakelse. Vi blir overrasket hver gang

A-ha gjør comeback på scenen i Argentina.

ÅPNER TURNÉ: I 1991 spilte a-ha seg inn i Guinness' rekordbok foran nesten 200 000 betalende tilskuere på Rock in Rio-festivalen. Søndag spiller de i Rio de Janeiro (bildet), for festivalens og sitt eget 30-årsjubileum. I tillegg spiller de i Argentina torsdag, hvor de allerede har fått en varm velkomst av fansen. Bildet er fra a-ha sin avskjedskonsert i Oslo Spektrum i 2010. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
ÅPNER TURNÉ: I 1991 spilte a-ha seg inn i Guinness' rekordbok foran nesten 200 000 betalende tilskuere på Rock in Rio-festivalen. Søndag spiller de i Rio de Janeiro (bildet), for festivalens og sitt eget 30-årsjubileum. I tillegg spiller de i Argentina torsdag, hvor de allerede har fått en varm velkomst av fansen. Bildet er fra a-ha sin avskjedskonsert i Oslo Spektrum i 2010. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

BUENOS AIRES (Dagbladet): Torsdag kveld lokal tid inntar a-ha scenen i Luna park i Argentinas hovedstad Buenos Aires.

Konserten er den første i rekken på en større turné og a-ha-comeback som band - fem år etter at de åpnet sin avskjedsturne samme sted i Buenos Aires i 2010.

Varm velkomst Da Morten Harket og Magne Furuholmen landet på flyplassen i Buenos Aires i går, hadde flere hundre fans møtt opp for å se sine helter.

- De er en utrolig fin blanding av lidenskaplige og impulsive, slik som de er i Brasil, men også men en form for reserverthet og respektfullhet, de ser an situasjonen samtidig som de nærmest er i ferd med å angripe oss, sier Morten Harket om den argentinske fanskaren.

De 6000 billettene til konserten ble ifølge a-ha-manager Harald Wiik utsolgt for tre til fire uker siden.

- Det gjør en glad å komme hit og få en sånn type mottakelse. Vi blir overrasket hver gang. De er rause. Argentina er langt unna. Det er 14-timers flyreise fra Frankfurt for å komme hit, sier Harket videre.

- Jeg synes det er overraskende hvor god velkomst vi har fått. Vi har solgt like mye billetter nå som hele siste turneen i Europa, sier Magne Furuholmen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer