- Det gjør en glad å komme hit og få en sånn type mottakelse. Vi blir overrasket hver gang

A-ha gjør comeback på scenen i Argentina.

ÅPNER TURNÉ: I 1991 spilte a-ha seg inn i Guinness' rekordbok foran nesten 200 000 betalende tilskuere på Rock in Rio-festivalen. Søndag spiller de i Rio de Janeiro (bildet), for festivalens og sitt eget 30-årsjubileum. I tillegg spiller de i Argentina torsdag, hvor de allerede har fått en varm velkomst av fansen. Bildet er fra a-ha sin avskjedskonsert i Oslo Spektrum i 2010. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
ÅPNER TURNÉ: I 1991 spilte a-ha seg inn i Guinness' rekordbok foran nesten 200 000 betalende tilskuere på Rock in Rio-festivalen. Søndag spiller de i Rio de Janeiro (bildet), for festivalens og sitt eget 30-årsjubileum. I tillegg spiller de i Argentina torsdag, hvor de allerede har fått en varm velkomst av fansen. Bildet er fra a-ha sin avskjedskonsert i Oslo Spektrum i 2010. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

BUENOS AIRES (Dagbladet): Torsdag kveld lokal tid inntar a-ha scenen i Luna park i Argentinas hovedstad Buenos Aires.

Konserten er den første i rekken på en større turné og a-ha-comeback som band - fem år etter at de åpnet sin avskjedsturne samme sted i Buenos Aires i 2010.

Varm velkomst Da Morten Harket og Magne Furuholmen landet på flyplassen i Buenos Aires i går, hadde flere hundre fans møtt opp for å se sine helter.

- De er en utrolig fin blanding av lidenskaplige og impulsive, slik som de er i Brasil, men også men en form for reserverthet og respektfullhet, de ser an situasjonen samtidig som de nærmest er i ferd med å angripe oss, sier Morten Harket om den argentinske fanskaren.

De 6000 billettene til konserten ble ifølge a-ha-manager Harald Wiik utsolgt for tre til fire uker siden.

- Det gjør en glad å komme hit og få en sånn type mottakelse. Vi blir overrasket hver gang. De er rause. Argentina er langt unna. Det er 14-timers flyreise fra Frankfurt for å komme hit, sier Harket videre.

- Jeg synes det er overraskende hvor god velkomst vi har fått. Vi har solgt like mye billetter nå som hele siste turneen i Europa, sier Magne Furuholmen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.