- Det gjorde meg til en myk mann

Alexander Rybak synes «Hver gang vi møtes»-opplevelsen var helt spesiell.

UNDER INNSPILLING: Nå er innspillingen av det populære TV 2-programmet «Hver gang vi møtes» i gang, og Alexander Rybak forteller at han ble overrasket over alle inntrykkene han fikk av å være med i serien. Foto: Kristin Svorte / Dagbladet
UNDER INNSPILLING: Nå er innspillingen av det populære TV 2-programmet «Hver gang vi møtes» i gang, og Alexander Rybak forteller at han ble overrasket over alle inntrykkene han fikk av å være med i serien. Foto: Kristin Svorte / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det er fire år siden Alexander Rybak (27) ble superstjerne over natta etter å ha vunnet både den norske og internasjonale Melodi Grand Prix-finalen.

Nå er han aktuell i den neste sesongen av suksessprogrammet «Hver gang vi møtes», i selskap med Lars Lillo-Stenberg, Samsaya, Sigvart Dagsland, Simone Larsen, Øivind «Elg» Elgenes og Anneli Drecker.

- Jeg er litt sånn fagmann Rybak forteller at han valgte å bli med i det populære TV 2-programmet fordi han ser på det som «den beste musikkunderholdningen som er på TV for tida».

- Jeg er litt sånn fagmann. Vanligvis kommer jeg til et tv-show og gjør det jeg har forberedt, men her er det helt spesielt.

- Jeg får leke med seks andre folk som har samme livsstil som meg, og jeg visste ikke at jeg skulle få så mange intrykk av å være her.

Konseptet for serien er at kjente artister lager sin egen vri på hverandres låter, og Rybak har klare meninger om hva han ønsker å høre når det blir hans tur til å bli tolket.

- Jeg håper noen vil tolke noen av de mer alvorlige balladene. Det ble alltid de hyggelige gladlåtene som stjal all oppmerksomheten fra de mer «voksne» sangene. Så jeg håper noen av de andre artistene får disse litt mer fram, sier han til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer