- Det grenser nesten til hysteri

«Sex og singelliv»-feberen herjer Norge allerede.

||| (Dagbladet): - Det er enorm interesse. Hver dag får vi flere telefoner fra folk som lurer på når billettsalget starter, om man kan holde av billetter og hvor mange man kan kjøpe, sier Jarle Namtvedt i Sandrew Metronome, distribusjonsselskapet bak filmen «Sex og singelliv 2».

På grunn av det store presset fra fansen, legges billettene til oppfølgeren om Carrie, Samantha, Miranda og Charlotte ut for salg allerede 19. mai — to og en halv uke før den offisielle premieren 4. juni.

- Vi kunne begynt å selge billetter i dag uten problemer. Dette er en film som mange har store forventninger til og gleder seg til å se, sier Namtvedt.

- Stor fanÉn av dem er TV-ansiktet Pia Haraldsen. Helt siden «Sex og singelliv»-serien gikk på TV har hun vært en ihuga fan av den fargerike venninnegjengen fra New York.

- Dette er en film jeg må se. De fire karakterene har alle veldig forskjellige personligheter, og det gjør det hele morsomt og interessant å se på.

Haraldsen var også selvskreven gjest på premieren av den første filmen i 2008.

KJENDISFANS: Da den første «Sex og singelliv»-filmen kom i 2008 var Venke Knutson (f.v.), Henriette Bruusgaard, Pia Haraldsen og Signy Fardal selvskrevne premieregjester. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet
KJENDISFANS: Da den første «Sex og singelliv»-filmen kom i 2008 var Venke Knutson (f.v.), Henriette Bruusgaard, Pia Haraldsen og Signy Fardal selvskrevne premieregjester. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet Vis mer

- Jeg var så heldig å bli invitert til premieren for to år siden, så jeg håper jeg blir det i år også. Jeg har aldri vært på kino med så mange jenter før!, sier hun og ler.

Ifølge Namtvedt går folk langt for å få tak i billetter.

- Det grenser nesten til hysteri.

- Jeg har fått lange mailer der jenter forklarer hvorfor akkurat de må ha billetter, og andre har til og med sendt meg bilder av venninnegjengen sin. Filmen blir nok for mange starten på en helaften med «jentene».

Rosa løperProgramdirektør ved Oslo Kino, Christin Berg, lover mye glitter og stas når «Sex og singelliv 2» har sin eksklusive førpremiere 3. juni.

UTRO?: Blir det riper i lakken for Carrie og Mr. Big? Foto: Filmweb
UTRO?: Blir det riper i lakken for Carrie og Mr. Big? Foto: Filmweb Vis mer

- Det blir selvfølgelig rosa løper, og flere overraskelser til publikum.

De er forberedt på fulle saler de første premieredagene.

- På premieredagen i 2008 var det satt opp tolv forestillinger, hvor alle var helt fulle. Bare i Oslo ble filmen sett av 84000. Det er et unormalt høyt tall, og det vil helt klart bli rift om billettene.

Carrie singel?Skal vi tro «Sex og singelliv»-ryktene, er det duket for flere overraskelser i sommerens gjensyn med Carrie, Samantha, Miranda og Charlotte.

På en jentetur til Abu Dhabi i De forente arabiske emirater, treffer Carrie på eksforloveden Aidan.

NY MOTE?: Fargerike antrekk er en selvskreven del av «Sex og singelliv». Foto: Filmweb
NY MOTE?: Fargerike antrekk er en selvskreven del av «Sex og singelliv». Foto: Filmweb Vis mer

Tilbake i New York skal Mr. Big ifølge ryktene komme svært nært innpå en kvinnelig bankier, spilt av spanske Penélope Cruz.

Om noen av dem er utro er ennå ikke avslørt.

Filmen har USA-premiere 27. mai.