- Det hadde blitt veldig mislykket om vi hadde prøvd å fylle Madison Square Garden i morgen

Ylvis intervjuet i legendarisk amerikansk musikkmagasin.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Under overskriften «Ylvis invade America», eller Ylvis innvaderer Amerika, vier det legendariske musikkmagasinet Rolling Stone de norske brødrene Bård og Vegard Ylvisåker stor plass.

Det norske brødreparet var i forrige uke noen dager i New York. Der besøkte de blant annet talkshowet til Jimmy Fallon, morgenprogrammet Today Show og ble portrettert av New York Times. 

Nå har også intervjuet med Rolling Stones blitt lagt ut på nettet.

Nummer to
I intervjuet snakker de blant annet om samarbeidet med Stargate, talkshowet, og selvfølgelig megahiten The Fox, sangen som var ment som en spøk, men som ble en verdenshit nærmest over natta.

- Å være nummer to etter A-ha er ganske sykt, kommenterer Bård.

- Det er virkelig ekstraordinært for to norske komikere å få komme til USA og bli tatt seriøst.

Nord-Korea
I intervjuet forteller Bård og Vegard også om forskjellene mellom å være kjendis i Norge og i USA. I Norge får brødreparet stort sett går i fred. I New York kommer folk opp til dem på gata.

- I Norge er det viktig å ikke stikke seg fram. Man bør være litt beskjeden. Det er som et høflig Nord-Korea.

Ifølge magasinet skal brødrene ikke ha planer om noen oppfølger til låta, og de har knapt turt å tenke tanken på en USA-turne.

- Det hadde blitt veldig mislykket om vi hadde prøvd å fylle Madison Square Garden i morgen, kommenterer brødrene.

<strong>INTERVJUET:</strong> Ylvis-brødrene ble nylig intervjuet av Rolling Stone i USA. Intervjuet ligger nå på nett. Skjermdump: Rollingstone.com
INTERVJUET: Ylvis-brødrene ble nylig intervjuet av Rolling Stone i USA. Intervjuet ligger nå på nett. Skjermdump: Rollingstone.com Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer