- Det handler ikke om åndelig utvikling, det handler om økonomisk utnytting

Human-Etisk Forbund-rådgiver ut mot Märtha-virksomhet.

OMSTRIDT ARRANGEMENT: Her står Elisabeth Nordeng, Lisa Williams og prinsesse Märtha Louise på scenen under et seminar i går. Foto: Christian Roth Christensen
OMSTRIDT ARRANGEMENT: Her står Elisabeth Nordeng, Lisa Williams og prinsesse Märtha Louise på scenen under et seminar i går. Foto: Christian Roth Christensen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I helga holdt prinsesse Märtha Louise et åndelig seminar med Elisabeth Nordeng og det selverklærte mediumet Lisa Williams.

Rundt 250 personer betalte 1540 kroner for å være tilstede på seansen, der Williams blant annet forsøkte å sette publikum i kontakt med sine døde slektninger.

Rådgiver i Human-Etisk Forbund, Didrik Søderlind, reagerer på både arrangementet og billettprisen.

- 1500 kroner altså, Jesus! Jeg kunne forstått det hvis det kostet en hundrings, som et kinobesøk, men 1500 kroner er grovt, sier han til Dagbladet.

- Folk må jo få bruke på penger på hva de vil, men dette synes jeg er rå økonomisk utnyttelse. Når de setter 1500 kroner som prislapp er det vanskelig å ikke se det for hva det er. Det handler ikke om åndelig utvikling, det handler om økonomisk utnytting.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer