Det har vært en lang reise - aller lengst for Leiv Ove Andsnes

Beethoven ved reisens slutt: Villere og vakrere.

Profilert: Leif Ove Andsnes tar i mot applausen i Stormen konserthus, i spissen for Mahler Chamber Orchestra. Foto: Henrik Dvergsdal
Profilert: Leif Ove Andsnes tar i mot applausen i Stormen konserthus, i spissen for Mahler Chamber Orchestra. Foto: Henrik Dvergsdal Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Vi er ikke ferdige med Beethoven, ikke nå heller. Men for Leif Ove Andsnes og Mahler Chamber Orchestra er den lange turen over for denne gang.

I forrige uke presenterte de alle Klaverkonsertene i Bodø. Derfra dro de sporenstreks til London med det samme programmet - alle de fem Klaverkonsertene samt Korfantasien. Så i forgårs, altså sist søndag, var «The Beethoven Journey» definitivt i mål med Klaverkonsert nr. 3, for aller siste gang, på the Proms i London.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer