- Det har vært fantastisk

Idol-seerne blåste i at Mari Vestbø ikke hadde dagen. De sendte hjem Malin Pettersen.

(Dagbladet.no): Da Erik Flaa (21), Mari Vestbø (17) og Malin Pettersen (16) fikk beskjed om at en av dem skulle ut, var nok de fleste seerne sikre på at det enten ble Erik eller Mari som måtte reise.

Alle dommerne, med unntak av Tor Milde, regnet med at Mari Vestbø skulle bli stemt ut. Milde trodde Eva Weel Skram var på vei hjem til Sogndal.

Men innringerne hadde bestemt seg for oslojenta Malin Pettersen, og dermed ble det takk og farvel.

- Tusen takk til alle som har fått drømmen min til å gå i oppfyllelse. Det har vært en fantastisk tid. Tusen, tusen takk, sa en gråtkvalt Malin da hun ble sendt hjem.

Hun gjorde slett ingen dårlig jobb på scenen i kveld. Malin framførte Jamie O\'Neals «All by myself», fra filmen Bridget Jones\' dagbok, og fikk grei kritikk av dommerne.

- Dette gjorde du veldig bra. Jeg synes du gjorde en kjempeinnsats, var David Eriksens kommentar.

- Det er ikke beste du har gjort. Du har vist at du har det inne, men dette var en veldig vanskelig låt, sa Ole Evenrud.

- Jeg synes du er litt stiv. Men du klarte deg veldig bra, sa Tone-Lise Skagefoss.

Mari Vestbø, som sang «We are» fra Spiderman 2, traff ikke helt rent med sangen. Men hun sjarmerte som vanlig tv-publikummet i senk med sin gjennomført profesjonelle opptreden. I tillegg gjorde Erik Flaa er god figur på Phil Collins\' «Against all odds», og dermed var eventyret ute for Malin.

Oddsselskapet Unibet har i kveld senket oddsen på Alejandro Fuentes som vinner til 1,45.

UTE: Seerne bestemte seg for å sende hjem Malin.