- Det kan være slitsomt å jobbe med Little Steven

Hør smakebit fra albumet.

(Dagbladet): Det norske jentebandet Cocktail Slippers var tredje gruppe ut i årets Julemusikantene.

Oslo Ess satte startskuddet onsdag denne uka. I går var det Vidar Busk & His True Believers som trosset vær og vind, til inntekt for Frelsesarmeen i løpet av adventstida.

På tross av en sur desember-vind også i kveld, var det ingenting som kunne stoppe rockejentene i Cocktail Slippers.

- Det var veldig fint å kunne spille for en slik anledning og vi er kjempeglad for å kunne bidra. Det blir ekstra kjekt når folk framfor scena er så positiv. Da får også vi masse energi, sier vokalist Silje Hope til Dagbladet etter konserten.

Little Steven-samarbeid De er «Lillyhammer»-skuespiller og Bruce Springsteen-gitarist Little Steven sitt norske favorittband. Jentene har turnert verden over siden de startet i 2001. For fem år siden ble de også signert av «Sopranos»-stjerna, hvor han blant annet har skrevet flere av bandets låter.

- Det er helt supert å samarbeide med Steven. Han er jo seg selv, for å si det sånn. Han har sterke meninger, men er genuint interessert i musikk og er ikke gitaristen til Bruce Springsteen for ingenting, sier Thea Sofie Melberg på keyboard.

De forklarer videre at legenden ikke skyr noen midler for å oppnå perfeksjonisme.

Artikkelen fortsetter under annonsen

«SLUMBRODER OG SLUMSØSTER»: Helge Roald og Nina Jansen, arbeidskolleger og frivillige for Frelsesarmeen. Lørdag klokka 12 spiller Amund Maarud og Ida Jenshus på Egertorget. Foto: Anders Grønneberg
«SLUMBRODER OG SLUMSØSTER»: Helge Roald og Nina Jansen, arbeidskolleger og frivillige for Frelsesarmeen. Lørdag klokka 12 spiller Amund Maarud og Ida Jenshus på Egertorget. Foto: Anders Grønneberg Vis mer

- Det kan noen ganger være slitsomt å jobbe med Little Steven, men resultatet blir fantastisk. Han jo ofte veldig rett i det han sier og kommer med svært gode innspill.

Sykemeldt bassist Publikum på Egertorger, hvor alle konsertene holdes i adventstida, fikk også en smakebit fra jentenes kommende album «People Talk» som slippes i januar. Jentene kan røpe at Little Steven også har hatt en finger med i spillet her, til tross for at han ikke var produsent denne gang.

- Man kan forvente mye, mye nytt. Låtene har vi jobbet sinnssykt mye med. Steven har kommet med flere innspill, men har vært fryktelig travel med innspilling og konserter selv.

For den oppmerksomme publikummeren på kveldens konsert, kunne man også legge merke til at bassisten i bandet var byttet ut med en mann. Til vanlig er det nemlig fem jenter som underholder fra scena.

- Bassisten vår er dessverre blitt sykemeldt, så Edvin var så kul at han steppet inn for henne.

Allerede i morgen - lørdag - er det klart for en ny konsert på Karl Johan. Da er det Amund Maarud sammen med band, samt Ida Jenshus som skal opptre.

I faktaboksen til høyre i artikkelen kan du se lista over band og artister som skal spille til inntekt for en god sak i desember måned.

EGERTORGET: Cocktail Slippers spiller mens Terje Hansen fra Frimurerlosjen i Oslo står vakt ved julegruta. Foto: Anders Grønneberg
EGERTORGET: Cocktail Slippers spiller mens Terje Hansen fra Frimurerlosjen i Oslo står vakt ved julegruta. Foto: Anders Grønneberg Vis mer