GLED DEG: Det ligger timevis med spenning foran deg om du ikke har fått The Fall med deg, og om du har et bankende hjerte for både feminisme og Gillian Anderson, så har du virkelig noe å se fram til, skriver Charlotte Myrbråten.
GLED DEG: Det ligger timevis med spenning foran deg om du ikke har fått The Fall med deg, og om du har et bankende hjerte for både feminisme og Gillian Anderson, så har du virkelig noe å se fram til, skriver Charlotte Myrbråten.Vis mer

Det ligger timevis med spenning foran deg om du ikke har fått The Fall med deg

50 nyanser av kvinnehat

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Klokka 21.45, nydusja etter fotballtrening og med kveldsmaten i fanget i sofaen var torsdagskveldene ukas mest forutsigbare høydepunkt på barneskolen.

I ettertid kan jeg fortsatt ikke komme på noe tv-program som har fascinert så mye som X-Files og de intense fellessamtalene de skapte i klassen fredag morgen.

Jeg husker hvor misunnelig jeg var på Thomas i klassen som kom på å brodere «I Want to Believe», akkurat det som sto på UFO-plakaten til Mulder, på puta vi måtte lage håndarbeidet (men ikke så sjalu lenger når læreren fortalte at Thomas hadde glemt «e» i Believe da han nesten var ferdig med verdens kjedeligste sting.)

Vi var hektet på overnaturlige fenomener og jeg var fullstendig oppslukt i agent Scully. Den alvorlige, dresskledde og supersmarte agenten som holdt Mulders føtter så vidt på bakken spilt av Gillian Anderson var fascinerende med sin nøkterne og beskjedne spillestil. (Jeg husker også vi fikk helt sjokk da hun plutselig var lettkledd på framsiden av Vi Menn, røykende i bare trusa. Vi trodde ikke agent Scully hadde noe slikt inni seg.)

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • *Fornyes automatisk til ordinær pris etter gratisperioden (99 kr/mnd).
  • Alle abonnement fornyes automatisk når perioden utløper, men det er ingen bindingstid.
  • Du kan si det opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn