Det lukter svidd, Støre

«Hvorfor skal vi tro at den regjeringen som dekket sannheten om sitt eget skjulte spill for å få OL til Tromsø, holder seg med en utenriksminister som snakker sant i den samme saken?

Esten O. Sæther

Dagbladet

«At Oslo og Nrk ikke kan ta over seg at denne byen ikke kan få et vinter-OL, fordi de ikke har den geografien som den internasjonale olympiske komitéen forlanger, må skyldes en overdeven tro på byens betydning for verdenssamfunnet! At Oslo-avisen Dagbladet surmulende forlanger omkamp, er nå så sin sak. Men at NRK går lenger enn noensinne i å tale Oslos sak, under dekke av at institusjonen har en plikt på seg til å avsløre vrøvlet om noen Smser, er noe som resten av landet bør skrive seg bak øret neste gang NRK er ute etter mer penger!

Odd Martin Lundbø

«Jeg kan ikke forstå hva som er problemet med en personlig sms i en sak som dette. Det er jo nettopp politikernes jobb å arbeide for det de tror på. De er valgt inn for å kjempe for sine saker. Om det blir forbudt så fungerer ikke politikk lenger. Jeg er sikker på at det daglig går slike SMS-er, e-poster og telefoner mellom alle mulig maktmennesker i Norge.

Petrus«Det er jo ikke SMS’en som er viktig, men hva den betyr. Det betyr at regjeringen var meget involvert i prosessen, noe de på forhånd sa at de IKKE skulle være. Her var det nøye lagte spilleregler som regjeringen helt klart brøt, og to byer kastet titalls millioner ut av vinduet. Hadde vært passe sur og hevnlysten sjøl jeg hvis jeg hadde vært Lae.

Richard