Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

- Det mest ydmykende var da jordmor kom for å sjekke «åpningen»

Dansken og Fingern er premiereklare med TV-serien «Best i alt», og i første episode legger kompisene seg ned for å «føde».

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): De to kompisene, musikerne og profilerte programlederne Esben «Dansken» Selvig og Thomas «Fingern» Gullestad, lurte for en tid tilbake på hvem av dem som faktisk er best i alt.

For å komme til bunns i påstanden har de utsatt seg selv for en lang rekke tester og pinlige eksperiment, som seerne kan se utover høsten. I kveldens pilotepisode lever makkerne seg inn i hvordan kvinner har det når de føder. 

Vrir seg i smerte
- Vi fikk strømpads plassert på bekkenet og rundt på kroppen, så satte de i gang. Støtene ble bare kraftigere etter hvert som tiden gikk, men det var heller ingen rytme, så du visste ikke når de traff, forteller Gullestad til Dagbladet.

I videoen i toppen av saken kan man se kameratene vri seg av smerte og hyle i ubehag. Den som holder ut lengst får tittelen "best til å føde". Taperen måtte spise morkake, men det var visste ikke det verste skal vi tro «Fingern».

Tenkte på svigermor
- Den verste ydmykelsen var da jordmor kommer inn for å sjekke «åpningen». Det visste ikke vi noe om på forhånd. Vi har en skillevegg mellom oss, og plutselig ble det ganske stille fra Esben. Få minutter senere hadde hun krem på fingrene og var langt inne i kroppen min også, forteller han.

- Livet passerte litt i revy, og jeg tenkte på at pappa, svigerfar og svigermor skulle se på dette, fortsetter Gullestad som er gift med skuespiller og klesdesigner, Jenny Skavlan.

- Hvordan var det å ha med kona som støttespiller?

- Det føltes veldig viktig og fint, men jeg glemte litt at hun var der da det sto på som verst. Hun var flink til å smiske med overlegen.

SMERTER: Thomas «Fingern» Gullestad erfarer hvordan det er å føde sammen med kona Jenny Skavlan. Foto: MAX
SMERTER: Thomas «Fingern» Gullestad erfarer hvordan det er å føde sammen med kona Jenny Skavlan. Foto: MAX Vis mer

- Tror dere at to menn som skal sette seg inn i hvordan kvinner har det når de føder vil vekke negative reaksjoner?

- Jeg ville aldri tenkt i de baner, men blir aldri forundret over hva folk henger seg opp i. Vi er klare for å ta den debatten om den kommer, men det mener jeg ville vært rart. Vi ønsker bare å støte oss selv, ikke andre.

Premiere i kveld
- «Best i alt» virker ganske macho og rettet mot menn. Vil damene like konseptet?

- Ja, det er for kvinner også. De kan lære menn bedre å kjenne ved å bli kjent med oss. Fra tidligere produksjoner erfarer vi at jenter liker å se vennskapet mellom meg og Dansken, og det er bærende i også denne serien. 

«Best i alt» har premiere i kveld kl. 21.30 på MAX.

FLAUT: Esben Selvig erfarer nye opplevelser i kveldens premiere av «Best i alt». Foto: MAX
FLAUT: Esben Selvig erfarer nye opplevelser i kveldens premiere av «Best i alt». Foto: MAX Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!