Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

- Det morsomste jeg har gjort i hele mitt liv

Vi må gjøre det en gang til, skriver Stella i en sms etter å ha satt Düsseldorf på hodet.

STRÅLENDE FORNØYD: Stella Mwangi mener kveldens opptreden er det morsomste hun har vært med på. Foto: Martin Meissner/AP/Scanpix
STRÅLENDE FORNØYD: Stella Mwangi mener kveldens opptreden er det morsomste hun har vært med på. Foto: Martin Meissner/AP/Scanpix Vis mer

DÜSSELDORF (Dagbladet): - Dette er det morsomste jeg har opplevd i hele mitt liv. Vi må gjøre det en gang til for å virkelig skjønne det, skriver Stella Mwangi i en SMS til Dagbladet fra Greenroom i Esprit Arena gjennom NRKs pressekontakt Jade Nordahl.

Hun har akkurat sunget ferdig «Haba haba» foran en nesten fullsatt Esprit Arena i Düsseldorf.

«Stella, Stella» Hun stilte som ventet i gullkjole, mens danserne hadde på seg røde kjoler. Dermed var gjengen antrukket motsatt av hva de var under de norske finalene.

I motsetning til på generalprøvene startet koristene alene på scenen, mens Stella deretter smøg seg inn syngende på første vers.

Folk stod og dansa fra første stund, mens folk ropte taktfast «Stella, Stella» inne i salen.

- Düsseldorf, are you ready to dance? ropte Mwangi til et ellevilt publikum.

Som fjorårets vertsland var også Mwangi den første som ble intervjuet i Greenroom. Der trakk programlederen blant annet fram at Mwangi har sunget for selveste Nelson Mandela.

- Mandela var stor, Düsseldorf er galskap! sa en sprudlende Mwangi, som flørtet uhemmet med kamera.

- Hele salen danset - Hele salen danset, og det tok helt av her inne. Hun gjorde en fantastisk jobb på scenen, så Stella er 100 prosent sikkert i finalen, skriver leder i Grand Prix-klubben, Morten Thomassen, i en sms til Dagbladet.

Og Stella strålte virkelig på scenen.

Men Dagbladets Eurovision-kommentator Anders Grønneberg mener hun sang ørlitte surt. Det samme ble også kommentert av flere brukere i Dagbladets livestudio.

- Et fyrverkeri - Stella var et fyrverkeri. Hun strålte og glødet på scenen. Det var en fryd å se. Men det virket litt småsurt her og der, ikke veldig merkbart, men antydningsvis, sier Grønneberg.

- Hvis det var nervene, så skjulte hun det godt. TV-produksjonen var imponerende. Bildene vi fikk inn i stua var utsøkte, sier han.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media