Det neste store etter «Guitar Hero»?

Jodling i «Alpine Hero» og annet spillureri.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Som vanlig har det vært en interessant 1. april også for spillinteresserte. Tradisjonen tro har en rekke spillselskaper og nettsteder publisert sine spøker, noen mer gjennomtenkte enn andre.

Microsoft står muligens for en av de mer avanserte spøkene i år. De har like godt diktet opp en slags oppfølger til «Guitar Hero»-suksessen, og innfører med «Alpine Legend» jodlingen i dataspillenes verden.

Komplett med alpehorn, onlinespill og nedlastbare utvidelser, framstår «Alpine Hero» som enhver rytmespillentusiasts drøm. Eller?Folk i køOgså «Metal Gear Solid»-skaper Hideo Kojima har fulgt opp fjorårets glimrende spøk der «Assassin's Creed» møtte «Metal Gear Solid», og har i år lansert en ny video som viser hva vi kan vente av neste «Metal Gear Solid» ... Se videoen her.

Kotaku kan melde om en temmelig slem aprilsspøk i Japan, der en butikk lokket med at de hadde lagt ut spillet «Dragon Quest IX» for salg, på tross av at spillet først slippes til sommeren. Over 2000 personer stilte seg i kø, forgjeves. Tankene går til den klassiske norske aprilsnarren om gratis alkohol på polet ...IGN Australia forteller om det kommende «Grand Theft Auto: Harbour City», som vil finne sted i et fiktivt Sydney. Kunne vært interessant, det.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer