Det nye dynastiet

En ny bokserie har sett dagens lys. I går inviterte Cappelen til lansering av «Emilies tid».

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Et nytt dynasti er født. Og i en slik anledning spares det verken på champagne, jordbær eller kreative lanseringer. Underholdningsserien «Emilies tid» skal etter planen bestå av 18 bøker. Den første har allerede tatt fysisk form, og heter «Hjem til et helvete». Men det var så absolutt ikke der Cappelen holdt lanseringen. Bogstad Gård, for anledningen forvandlet til Fremstad, er rammen rundt både bøkene og lanseringen. Det er her unge, vakre og rike Reina Emilie Sommervik-Zanth, eller Gulli som hun kalles, bor med familien sin. På gården med de naturskjønne omgivelsene.

Flere forfattere

Cappelen har satset på et nytt område. Et utvalg kjente og etablerte forfattere skal skrive bokserien om rike Emilie, og det som måtte være av intriger og problemer.

Man trenger ikke lete lenger ut i slekta enn til Onkel Otto for å finne en ond sjel. Pressen trengte faktisk ikke lete etter noen av personene i boka i det hele tatt, men fikk dem «servert». Staben på Bogstad Gård stilte opp i kostymer som beskrev personligheten til figurene. Det var alt fra førsteelskeren David, mystiske Andrej laCaeur og det vennlige paret Ivar og Ida.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer