Det nye landslaget

DET BLIR VEL SOM Å BANNE i kirka og spise ribbe i moskéen på samme dag, men jeg sier det likevel: jeg er ikke så begeistret for plata til Röyksopp.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Synes du Röyksopp fortjente flere MTV-priser? - si din mening!

Det hjelper ikke at P. Diddy og Jamie Olivier digger dem, «Melody A.M.» har støvet ned i hylla mi siden dagen den kom ut. Jeg tilhører nemlig dem som foretrekker band med minst én gitarist. Ikke går jeg på klubb heller. Og dersom du mot formodning skulle se meg på dansegulvet, bør du sende meg rett til behandling for akutt alkoholforgiftning.

MEN JEG LIKER SVEIN Berge og Torbjørn Brundtland. Disse to jordnære nordlendingene som aldri har tatt av, til tross for en internasjonal oppmerksomhet vi ikke har sett maken til siden a-has glansdager. Röyksopp har aldri sagt «vi skal bli større enn Madonna». De husker alle årene som undergrunnsmusikere, da hverken musikkjournalister, kronprinser eller tv-kokker brydde seg et døyt. Og de vet at gårsdagens MTV Europe Music Awards var et fesjå, som handlet mer om røde løpere og lettkledde damer enn om musikk. Men for å sitere Svein Berge: «man går i bursdag når man blir invitert».

FOR SEKS ÅR SIDEN skrev Nick Cave et brev til MTV og ba om å bli trukket fra nomineringen som «Beste mannlige artist».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer