Det rakner for «Grey's Anatomy»

Skuespillere rømmer.

SLUTTER: Katherine Heigl er ferdig i «Grey's Anatomy». Skuespilleren har flere ganger uttalt seg offentlig om seriens fallende kvalitet. FOTO: SCANPIX/REUTERS
SLUTTER: Katherine Heigl er ferdig i «Grey's Anatomy». Skuespilleren har flere ganger uttalt seg offentlig om seriens fallende kvalitet. FOTO: SCANPIX/REUTERS Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): «Grey's Anatomy» har vært en av tidenes største amerikanske seriesuksesser i Norge, og TV 2 satser på at det vil holde seg når sesong fem kommer på skjermen til sommeren.

I USA har derimot serien fått mye dårlig presse. I går ble det også bekreftet at karakteren Izzie Stevens, spilt av Katherine Heigl, kommer til å forlate Seattle Grace Hospital i løpet av kort tid.

Heigl har vært kjent for høylytt å kritisere det hun mener var en dalende kvalitet på manuset.

Trakk segI fjor ba hun for eksempel om å bli utelatt fra konkurransen om å vinne tv-prisen Emmy, fordi hun mente rollen hennes ikke fortjente det.

- Jeg føler ikke at materialet jeg hadde å jobbe med denne sesongen var bra nok til å fortjene en Emmy-nominasjon. I et forsøk på å opprettholde prisens integritet, ba jeg om at navnet mitt måtte bli fjernet, fortalte hun LA Times.

At Heigl kom til å slutte i serien var derfor ikke noe sjokk, og den offisielle beskjeden kom i går via US Weekly.

Offisielt sier de andre skuespillerne at de ønsker henne alt godt, men kilder rundt serien forteller til bladet at innspillingen har vært preget av dårlig stemning i det siste.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer