Det rakner for Rod og Rachel

Supermodell Rachel Hunter er lei av ektemann og aldrende rocker Rod Stewart. Etter åtte års ekteskap blir den tidligere storsjarmøren forlatt av sin unge kone.

Rachel Hunter var bare 21 år gammel da hun giftet seg med Rod Stewart i 1990. Åtte år og to barn etter har Hunter gått lei av mannen som tidligere var en av rockens storsjarmører. For første gang i Rod Stewarts turbulente liv er det ikke en annen kvinne involvert i samlivsbruddet, skriver avisa The Mirror.

Rett etter jul tok Hunter med seg parets to barn og flyttet hjemmefra. Ifølge avisa fordi hun var lei av ektemannen. Hun skal ha fortalt venner at den store aldersforskjellen er hovedårsaken til bruddet.

Leker med tog

En av parets venner har forklart at Rachel er lei av det monotone livet med Rod. Ifølge vennen er den tidligere fest-løve og begersvinger mer interessert i å leke med togsettet sitt på loftet enn å underholde sin 30 år gamle kone. Rachel skal også ha gått grundig lei av mannens venner og evindelige snakk om «gamledager».

Rod Stewarts manager offentliggjorde i går at paret nå skal separeres, men at det foreløpig ikke er snakk om skilsmisse. Paret selv har ikke kommentert bruddet.

(Dagbladet :på nettet)

DEN GANG: Rod Stewart og Rachel Hunter i lykkeligere tider.